Лайм

Рятував дітей в Ірпені: Камалія розповіла, як загинув актор Паша Лі

Хлопець героїчно захищав Україну та мирних жителів

Від кулі окупантів загинув український актор, співак та композитор Паша Лі – хлопцеві було лише 33 роки. Через вторгнення російських військ на територію України він приєднався до лав ЗСУ, і 6 березня допомагав евакуюватися мирним жителям із міста Ірпінь у Київській області.

Подробицями трагедії у своєму Instagram поділилася Камалія. Виявилося, що разом із Павлом був її модератор Дмитро, якому дивом вдалося врятуватися. Співачка розповіла, що хлопці рятували дітей із палаючого будинку, закриваючи їх своїми бронежилетами.

Фото: instagram.com/pashaleeofficial

"Мій модератор Діма отримав важкі поранення у живіт, спину, куля пройшла навиліт, обидві ноги! Разом із Пашею Лі вони служили в одному батальйоні. Обидва були тяжко поранені під час евакуації людей і дітей із палаючого будинку в місті Ірпінь. Вони зняли свої бронежилети та ними прикривали дітей від куль російських орків. Усіх 9 дітей врятовано! На жаль, Пашу Лі не вдалося врятувати... Слава нашим українським героям", - написала співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Паша Лі (Павло Романович Лі) народився 10 липня 1988 року у Євпаторії. Грав у Київському театрі "Колесо", знімався у кіно та рекламі. Найвідоміші фільми за його участю - "Штольня", "Тіні незабутих предків", "Правило бою", "Зустріч однокласників", "Провінціал", "Мирний-21".

Широку популярність отримав завдяки українській версії шоу "Фабрика зірок-3". Після участі у вокальному проекті під продюсерством Ігоря Гончаренка з’явився проект Паша Лі. Він виконував такі пісні, як "Я тебе малюю", "Лебедина", "Пішли зі мною" та "Твоє серце", записану з Анастасією Приходько.

"Прощавай Паша, у тебе було добре серце! Ти був справжній! Твій голос назавжди залишився у нашій пісні "Твоє серце"... Нехай земля буде пухом...", - написала співачка у своєму мікроблозі.

За день до смерті Паша Лі опублікував оптимістичний допис, у якому написав: "За останні 48 годин є можливість сісти, та світлину кинути про те, як нас бомблять, а ми посміхаємось, тому що впораємось і все буде Україна! Ми працюємо!".

Фото: instagram.com/pashaleeofficial

  • Тим часом син та онук Софії Ротару намагалися втекти з України до Молдови. Руслан та Анатолій Євдокименко хотіли ухилитися від захисту країни.
  • Український виконавець Андрій Данилко заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai". Тепер, з 24 лютого, коли країна-окупант Росія напала на Україну, замість слів "Lasha Tumbai" буде "Russia, Goodbye".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України