Лайм

Ведучий "Орла і решки" та його 9-річний син стали заручниками російських окупантів

У Бучі тривають жорстокі бої

Ведучий шоу "Орел і решка" Євген Синельников разом зі своєю сім'єю вже котрий день не може вибратися з Бучі. У місті вже 15 день тривають страшні обстріли, при цьому російські окупанти нікого не випускають.

Синельников та його 9-річний син стали заручниками російських загарбників, які взяли під контроль Бучу. Про це розповів Алан Бадоєв – йому вдалося зв'язатися із Євгеном. Він уточнив, що в окупованій Бучі з режисером не лише 9-річний син, а й ще 5 дітей.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Alan Badoev (@alanbadoev)


"Головний режисер і ведучий "Орла і Решки" Євген Синельников зі своїм маленьким сином, із родичами і як мінімум ще п'ятьма дітьми перебуває в оточенні російських солдатів у Бучі! Їх не випускають і не дають гуманітарний коридор. Як вам така реальність?!" – йдеться у публікації Бадоєва в Instagram.

Раніше ведучий Антон Птушкін заявляв, що його колега вже більше доби не виходить на зв'язок. Останнє повідомлення від режисера було про те, що в Бучі тривають жорстокі бої, а біля його будинку впала ракета. Він також розповідав, що цілими днями із сім'єю перебуває у підвалі, бо на вулиці небезпечно.

Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Євген Синельников - український режисер, телеведучий, мандрівник, актор, один із ведучих шоу "Орел і решка", співзасновник youtube-каналу "УкрЮтюбПроект". Відвідав понад 115 країн. Його колишня дружина Олена є співавторкою програми "Орел і решка" та генеральною директоркою продакшн-студії "Teen Spirit". Екс-подружжя разом виховує сина.

  • Тим часом Андрій Макаревич зробив нову заяву про вторгнення РФ в Україну. Він назвав дії російської влади "змовою, яка замішана на підлості".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria