Лайм

Як дітям навчатися під час війни: онлайн з'явилися "Уроки підтримки" для школярів

Освітній проект "На Урок" запропонував допомогу

Війна в Україні триває вже 20-й день, і однією із сфер життя, яка найбільше постраждала від дій російських окупантів, стала освіта. Щоб підтримати учнів, освітній проект "На Урок" із перших днів військової агресії Росії запровадив "Уроки підтримки" для всіх школярів країни.

На сьогоднішній день вчителі провели понад 35 уроків: з української мови, математики, англійської мови, фізики, історії України та програмування. Далі буде більше: більше уроків, більше цікавих та важливих тем, більше розвитку та навчання. І, звісно, більше підтримки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Освітній проект «На Урок» (@naurok.ua)

Щодня на YouTube-каналі проекту виходять нові уроки від викладачів онлайн-школи "На Урок", які допоможуть школярам не випасти з освітнього процесу та здобувати нові знання навіть у таких складних умовах.

Щоб приєднатися до "Уроків підтримки", потрібно просто перейти на YouTube-канал проекту: https://www.youtube.com/c/НаУроконлайншкола

Жодних додаткових реєстрацій проходити не потрібно: уроки можна переглядати як онлайн, так і в записі. Вчіться, коли вам зручно та коли є можливість.

Посилання на плей-лист із вже проведеними заняттями: https://goo-gl.me/7Jbzs

Щоб не проґавити нові уроки, підписуйтесь на YouTube-канал "На Урок: онлайн-школа". Також за розкладом можна стежити у Instagram-акаунті онлайн-школи. Щодня за дві години до початку заняття публікуються посилання на нові уроки.

Приєднуйтесь до "Уроків підтримки"! Розкажіть про них дітям, учням, друзям та колегам. Підтримаємо один одного у цей складний час!

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми