RU  UA

Дізнатися

Відгукнулися одні з перших: Зеленський подякував Мілі Куніс із чоловіком за збір грошей для українців

Пара зібрала вже 35 млн. доларів

Володимир Зеленський висловив подяку Мілі Куніс та Ештону Кутчеру за ефективну допомогу українцям. Пара голлівудських акторів за два тижні зібрала 35 мільйонів доларів для українських біженців.

Слова подяки президент України опублікував у Twitter разом із фотографією їхньої онлайн-розмови.

"Ештон Кутчер і Міла Куніс одними з перших відгукнулися на наше горе. Вони вже зібрали 35 мільйонів доларів і відправляють їх Flexport і Airbnb, щоб допомогти біженцям з України. Вдячний за їхню підтримку. Вражений їхньою рішучістю. Вони надихають світ", - написав Зеленський.

Фото: twitter.com/ZelenskyyUa

Нагадаємо, що пара організувала збір коштів для України на платформі GoFundMe. Їхньою метою було 30 млн. доларів, і вони успішно її перевершили. Свої пожертви біженцям із охопленої війною країни відправили понад 65 тисяч людей.

Гроші надійдуть організаціям Flexport та Airbnb. Перша організує доставку гуманітарної допомоги до місць розміщення біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові, а друга надає людям безкоштовне короткострокове житло.

"Хоча це далеко не вирішення проблеми, наші спільні зусилля забезпечать м'якшу посадку для людей, які рухаються вперед у своєму невизначеному майбутньому", - розповіли актори.

Читайте також

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне