RU  UA

Дізнатися

Дітям потрібна допомога: Орландо Блум у Молдові зустрівся з біженцями з України

Актор показав зворушливі кадри

Знаменитості у всьому світі підтримують Україну під час війни з російськими окупантами. Раніше голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали для українських біженців десятки мільйонів, за що отримали подяку Володимира Зеленського. Тепер їхній колега Орландо Блум приїхав до Молдови, щоб підтримати сім'ї, що виїхали.

"З початком війни в Україні щомиті одна дитина стає біженцем. Я в Молдові з ЮНІСЕФ, зустрічаюся з сім'ями, які були змушені кинути все в пошуках безпеки, - написав зірка "Піратів Карибського моря". - Дітям в Україні і поза її межами потрібна вся допомога, яку ви можете надати".

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Актор залишив посилання, за яким усі охочі можуть пожертвувати гроші ЮНІСЕФ для роботи з дітьми України.

"Війна в Україні становить безпосередню і зростаючу загрозу життю та благополуччю 7,5 мільйонів дітей країни. Гуманітарні потреби збільшуються з кожною годиною в міру посилення бойових дій. Діти, як і раніше, гинуть, зазнають поранень і глибоких травм внаслідок навколишнього руйнівного насильства. Сім'ї нажахані, в шоці і відчайдушно потребують безпеки", - заявила організація.

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

ЮНІСЕФ – дитячий фонд ООН, створений у 1946 році для захисту прав та інтересів дітей в усьому світі. Орландо Блум - британський актор, найбільш відомий за роллю Леголаса в трилогії "Володар перснів" та Вільяма Тернера в "Піратах Карибського моря".

Фото: https://www.instagram.com/orlandobloom/

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов