RU  UA

Дізнатися

Знову в строю: Андрій Хливнюк повернувся до тероборони Києва після поранення

Музикант із пластиром на обличчі взявся за зброю

26 березня лідер гурту "Бумбокс", який з початку війни захищає Київ від російських окупантів, отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл. Андрій Хливнюк провів у лікарні кілька днів і вже повернувся до лав теороборони.

Про те, що музикант вже в строю на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Богдан Кутепов. Він опублікував фотографію артиста у формі та зі зброєю в руках і написав: "Позивний "Бумбокс". Живий, в строю. Хоч донедавна бойовий трьохсотий. Щасливчик!".

Андрій Хливнюк Фото: facebook.com/kutiepov

На знімку видно, що Хливнюк досі ходить із пластиром на обличчі, а під оком видніється синець.

Раніше лідер "Бумбоксу" зізнавався, що пишається тим, що приєднався до лав територіальної оборони та має можливість допомагати українцям, що залишилися у Києві.

"У столиці ще залишилося багато людей, які перебувають у бомбосховищах. Вони вимагають уваги: продуктів, медикаментів і навіть евакуації з тих місць, де точаться гарячі бої. Це постійна робота. Підрозділ спить по черзі по годинах," - розповідав музикант.

  • Українські артисти влаштували відео-флешмоб та заспівали "Ой у лузі червона калина" - пісня вже стала символом війни, яку Росія розв'язала проти України. Почав челендж лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024