RU  UA

Дізнатися

У Бучі російські окупанти розстріляли кінний клуб - загинув кінь Камалії

Співачка втратила свого улюбленця

Камалія, яка в перші дні війни виїхала з України, поділилася з дописувачами свого Instagram сумною звісткою - російські окупанти вбили її коня на прізвисько Тото-Сеньйор.

Як розповіла співачка у своєму блозі, жеребець знаходився у кінно-спортивному центрі "Буча", постійною відвідувачкою якого вона являється. Клуб розташований у місті Буча Київської області, який сильно постраждав від російського "визволення".

За словами артистки, окупанти замінували стайню та розстріляли кілька коней, серед яких був і її жеребець.

"Мого малюка Тоті-Сеньйора, сина легендарного Тотіласа, багаторазово чемпіона світу, чемпіона Олімпійських ігор, більше немає. Російські фашисти розстріляли кілька коней з нашої стайні "КСК Буча" і замінували її! Зелених лук тобі, мій малюк!", - написала співачка.

Камалія та Тото-Сеньйор Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія з дитинства поклоняється цим граціозним тваринам, вперше у сідло вона сіла у 18 років. Співачка не лише захоплюється верховою їздою, а й бере участь у спортивних змаганнях.

Раніше артистка розповідала, що кінний спорт - захоплення не з дешевих, щомісяця вона витрачає десятки тисяч доларів на покупку коней, їх утримання, амуніцію та інше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ