RU  UA

Дізнатися

"Визволителям" та їхнім дружинам: Андрій Бєдняков висміяв армію мародерів РФ

Користувачі подякували телеведучому за гумор

Український телеведучий Андрій Бєдняков, який раніше висміяв російську пропаганду, цього разу розсмішив мережу новим відео. Він запропонував окупантам РФ "вигідну угоду": відправити їм речі, які вони зазвичай крадуть в українців.

Відповідний ролик Бєдняков опублікував у своєму блозі у Instagram. На столі лежали чоловіча та жіноча білизна, годинник, кнопковий телефон, тостер, прикраси, дитячі іграшки, книги та інші речі. При цьому ведучий в кінці ролика вирішив прибрати книги, пояснивши, що російським агресорам вони не знадобляться.

Переглянути цей допис до Instagram

Андрій Бедняков (@biedniakov)

"Визволителям" та їхнім дружинам. Ці посилки по 400 кг", - каже підпис під відео. "Давайте зробимо так: я вам зараз все це відправляю поштою і ви йдете з нашої території", - звернувся Андрій до окупантів.

Шанувальники подякували телеведучому за гумор і зазначили, що він "одразу вирішив зайти з козирів", адже у ролику можна побачити тостер італійського виробника побутової техніки преміум-класу Smeg.

"З козирів вирішив зайти?", "Нутеллу забув, у ній же вся мотивація", "Книги однозначно тут зайві", - написали люди у коментарях.

Фото: instagram.com/biedniakov

Також користувачі мережі запропонували свої варіанти того, що можна віддати російським загарбникам за їх відступ: "І шматок асфальту поклади, нехай хваляться сусідам, що у них теж є асфальт у селі", "Нутеллу забув", "Забули унітаз і будку", "Спінінга не вистачає! У моїх знайомих у Бородянці, на їхніх очах з їхнього гаража в БТР навіть спінінги та вудки позабирали", "Ще треба пральна машина. Але, в принципі, навіщо вона їм там у селах, якщо у них немає там водопроводу?", "Забули цукор додати".

  • Кілька днів тому Андрій Бєдняков повідомив про смерть мами після виїзду з Маріуполя. З початку вторгнення російських окупантів в Україну жінка слабшала з кожним днем, з кожним вибухом.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Дочь ведущего Константина Грубича погибла в результате аварии в 2014 году - шоумен ответил, удалось ли найти виновных

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Первая леди Украины Елена Зеленская приняла участие в открытии выставки "Гаага - Киев" в Музее Ханенко - образ жены президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антин Мухарский объяснил, зачем уехал за границу и ответил собирается ли возвращаться - шоумен отреагировал на пост Виктора Трегубова