Лайм

Стендап-комік Нурлан Сабуров грубо висміяв активістку, яка заступилася за вбитих українок: відео

Українські знаменитості прокоментували цей інцидент

Російський комік Нурлан Сабуров, який зараз активно дає концерти в США, потрапив у скандал через невдалий жарт про вбитих українок. Під час його останнього виступу на сцену вийшла активістка у білому вбранні з червоними плямами, що символізують кров убитих окупантами українських жінок.

"Вибачте, це місячні?" - запитав у дівчини Сабуров. Російські глядачі відреагували на цей "жарт" сміхом, тим самим остаточно показавши своє справжнє обличчя та ставлення до українського народу.

Українські знаменитості прокоментували цей інцидент та назвали речі своїми іменами. "Нурлан Сабуров, ну ти і х*йло йо**не!!! Жарт про місячні у твоєму говноспічі остаточно убив в тобі людину. А мужика там і не було", - висловилася з цього приводу Даша Астаф'єва.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Усім, хто гавкає з приводу моєї думки про Сабурова. Ця людина навіть думки не варта. Будучи на сцені, у той час, як стирають з лиця землі цілі міста... Він жартує про місячні над сміливою дівчиною, яка символізує те пекло, яке довелося пережити тисячам жінок України. При цьому сам він у своїй говнотворчості гірший, ніж усі місячні світу! Люди, які приходять на ці концерти і сміються, підтримують усю цю бійню… Ви до кінця своїх днів, с*ки, у цій крові" - також написала вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Маша Єфросініна показала користувачам листування з активісткою, яка була присутня на мітингу перед концертом Сабурова. Дівчина розповіла, що росіяни, які мешкають у США, показували їм середній палець, коли їм намагалися донести правду про війну в Україні.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"І герой сцени, і його аудиторія у залі – гідні представники народу виродженців… І, справді, звідки ненависть світу до росіян?" - поцікавилася Єфросініна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Нурлан Сабуров за час війни не сказав ні слова. Натомість, далі продовжує свої концерти по Америці. На одному з його виступів жінка влаштувала перформанс. Вона була одягнена в білу сукню з плямами крові. Щоб не втрачати гордість та вберегти любов своєї аудиторії, комік впав до рівня гумору першокласників та сказав, що в цієї жінки певно зараз критичні дні. Браво, Нурлан, ти опустився на ще огидніше та глибше дно", - прокоментувала ситуацію блогерка Лера Литвин.

Фото: instagram.com/leralytvyn

Нагадаємо, нещодавно Сабуров посварився з глядачем під час свого виступу у Лос-Анджелесі. Чоловік поцікавився у шоумена його позицією щодо війни в Україні, на що той вирішив відповісти підвищеним тоном.

"Нурлане, а чому ти мовчиш? Висловся проти. Чому ти проковтнув язика і мовчиш? Якщо ти засцяв, то так і скажи: "Я боюся сказати "Ні!" - вигукнув глядач із залу.

"Так. Так і є, братику. У мене є сім'я. Ви повинні зрозуміти, що у мене теж є свої страхи. Ви кого з мене робите? Заспокойтеся. Ніхто не зобов'язаний висловлювати свою позицію. Я ціную ваші емоції, але не варто знецінювати мене", - відповів комік.

"Я теж людина. Так, я під*р, у мені маса мінусів, але я не дебіл. Коли бачу ці кадри, я не вважаю, що так і має бути. Ти кого з мене робиш? Я співчуваю, у мене є сім'я, свої діти. Ти думаєш, я сплю, ти думаєш, що я такий виродок? Ви кого з мене робите?" - спробував виправдатися Нурлан, відповідаючи на запитання про війну, яке було задано вже іншим глядачем із залу.

  • Тим часом Анатолій Анатоліч закликав батьків не показувати дітям "Фіксиків" та інші російські мультфільми. Ведучий звернувся до українських матерів та татусів.
  • Також Маша Єфросініна жорстко висловилася про росіян. Зірка пояснила, чому росіяни продовжують вірити пропаганді.

Новини партнерів

Читайте також