RU  UA

Дізнатися

Брати та сестри навіть не привітали з днем народження: ONUKA розповіла про родичів у Росії

"Як багато рідних стали чужими, як багато чужих стали рідними"

Українська музикантка, фронтвумен гурту "ONUKA" Наталія Жижченко, яка нещодавно з оркестром виступила на Київському вокзалі на підтримку переселенців, розповіла про своїх родичів у Росії. За її словами, ще в перші дні війни для більшості українців перестали існувати близькі, які родом звідти.

Детальніше про це артистка розповіла у програмі "ЖВЛ". Наталія сказала, що двоюрідні брати та сестри навіть не привітали з днем народження, додавши, що їй таку поведінку зрозуміти важко.

"В перші два-три дні війни, мені здається, що для всіх в Україні припинили існувати родичі в Росії. Мені здається, в більшості точно. На жаль, у мене також. Не всі, але частково. Дуже шкода, тому що навіть брати і сестри двоюрідні не привітали мене з днем народження. Мені важко це зрозуміти", - заявила співачка.

Проте зараз чужі люди стають рідними, зазначила виконавиця. Вона розповіла, що під час вимушеної поїздки до Трускавця познайомилася з багатьма чудовими людьми, з якими ще обов’язково ще має намір зустрітися у найближчому майбутньому.

Фото: instagram.com/onukaofficial

"Є також і інша фраза: "Як багато рідних стали чужими, як багато чужих стали рідними". І це дійсно так. Ми на деякий час із сином виїжджали в Трускавець, піддалися паніці, чесно скажу. Хоча я не хотіла виїжджати, але той шлях, який ми подолали в 54 години із ночівлею… Але скільки ми людей зустріли прекрасних та нових. Я думаю, що тепер це дійсно рідня, з якою ми ще побачимось. Ми уже домовилися зробити у вільній Україні концерти після того, як ми подорожували, зупинялися у людей, яких ми бачили вперше – це знайомі знайомих знайомих. Я думаю, кожен відчув цю шалену підтримку, зустрівся із такими крутими людьми – молодими, похилого віку, дітьми. Всі вони однією ідеєю настільки згуртовані, і це неможливо взагалі нічим іншим замінити. Я думаю, що це неможливо штучно зробити. Якщо Путін хотів Україну роз’єднати, то він реально себе переграв, тому що такою об’єднаною я Україну та наших людей не бачила за все своє життя. Це велика міцність і цінність", - сказала Наталія.

ONUKA - українська музикантка, мультиінструменталістка, авторка пісень, фронтвумен гурту "ONUKA", колишня учасниця гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA".

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024