Лайм

У нас платонічне кохання: MELOVIN розповів про стосунки з Лізою Русіною

Артист зізнався, що вже не може дочекатися зустрічі із дівчиною

Український співак Melovin (справжнє ім’я – Костянтин Бочаров), який зустрічається зі своєю партнеркою по "Танцях з зірками" Лізою Русіною, розповів про стосунки з коханою на відстані. Відомо, що дівчина зараз знаходиться за кордоном, а виконавець залишився в Україні, де активно підтримує українців своєю творчістю і займається волонтерською діяльністю.

Деталями стосунків зі своєю обраницею Melovin поділився у програмі "ЖВЛ". Він зізнався, що вже не може дочекатися зустрічі з Лізою.

"Вона зараз за кордоном. Якби ми могли разом перебувати тут, то і перебували б. Все ж таки, наше платонічне кохання дає свої класні плоди, тому що ми хоч і на великій відстані, але це так хвилююче. Я вже дуже чекаю зустрічі із нею. Ліза каже мені: "Мел, у нас із тобою такі вільні стосунки, що я просто чекаю зустрічі і більше нічого тобі розповідати не буду. Це для нас абсолютно нормально, і ми дуже класно спілкуємося. Це якраз той момент, коли я реально зрозумів, що таке платонічна любов – це дуже тонка річ, з якою треба бути дуже обережним. Це наче доглядати за найніжнішою квіткою, яка лише від одного погляду може посипатися. Така для мене Ліза – маленька яскрава квітка", - сказав артист.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, у грудні 2021 року співак зізнався, що закохався у свою партнерку Лізу Русіну. "З Лізою ми більше ніж. Мені здається, що я закохався. Таких дівчат реально мало. Я можу про Лізу багато говорити, і в мене прямо трепет прокидається всередині. Ліза - одна з моїх головних знахідок цього року", - розповів тоді він.

Вже за кілька місяців про їхні стосунки дізналися шанувальники. "Зустрічатися ми почали нещодавно. Все почалося з повідомлень, коли ти там пишеш: "Ти така класна, добра, все окей". Заспокоюєш її. А потім вона пише: "Я тебе люблю", - сказав Melovin в одному з інтерв’ю.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували