RU  UA

Дізнатися

Після публічної сварки Роман Сасанчин із дружиною вирішили повінчатися

Пара возз'єдналася після вимушеної розлуки

У квітні дружина Романа Сасанчина заявила, що вони зі співаком більше не сім'я. Іванна, яка разом із 4-місячною донькою Елізабет виїхала з України до Польщі, розповіла про кризу у стосунках.

Дівчина пояснила, що вони з 20-річним переможцем шоу "Голос країни" не розлучаються, але переживають серйозний конфлікт, у якому винні обидва. "У нас зараз реально серйозний конфлікт. Я сподіваюся, що це можливо виправити. Я молюся Богу. Я знаю, що ми заради нашої дитини зможемо переступити через все, що зараз є. І ми впораємося з цим, - говорила вона в Instagram-історіях. - Я сподіваюся тільки на краще. Я знаю, що ми винні обидва в тому, що зараз сталося. У нас дуже складний період. Я сподіваюся, що ми його переростемо і з усім упораємося".

Фото: instagram.com/sasanchyn_family

Схоже, пара порозумілася: 24-річна Іванна з донькою приїхала на Великдень до рідного Тернополя. Молода сім'я завітала до церкви і вже домовилася про вінчання.

"Присвятили вже наші пасочки. Ідемо з дуже гарною новиною. Ми домовилися зі священиком про те, щоб повінчатися. Ми щасливі", - сказала Іванна в Instagram.

Пара розписалася напередодні народження Елізабет у грудні 2021 року. Після цього вони не встигли зіграти весілля, тому вирішили влаштувати свято після закінчення війни. "І тоді нашому щастю не буде меж", - сказала Іванна.

Напередодні Іванна Сасанчина ділилася у соцмережах не лише радісними новинами. Дівчина повідомила, що її батька було поранено на сході України.

"Мій тато, наш герой, наш захисник. Я до кінця свого життя буду вдячна татові та всім захисникам за наш спокій. Боже, бережи нашу Україну, - написала дівчина, показавши фото батька в лікарні. - Сьогодні мого тата привезли зі сходу, дякую Богу за те, що він живий. Вірю, Бог допоможе мені знову почути татів голос, побачити, як він до мене йде".

Фото: instagram.com/sasanchyn_family

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британский актер Бернард Хилл умер в 79 лет в кругу семьи - он сыграл в фильмах Титаник и Властелин колец - фильмография знаменитости

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Как украинские знаменитости отпраздновали Пасху-2024 – Лилия Ребрик, Ольга Сумская, Злата Огневич и другие показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Каковим было появление alyona alyona и Jerry Heil на открытии Евровидения-2024 - артистки показали образы с символизмом и принесли паску