Лайм

Хоч чорту лисому: Оля Полякова пояснила, чому дала інтерв'ю Ксенії Собчак

Виконавиця висловила свою позицію щодо цього

Українська співачка Оля Полякова дала інтерв’ю російській журналістці Ксенії Собчак, через що отримала від українських шанувальників порцію хейту. Деякі користувачі наголосили на тому, що Собчак не хоче називати речі своїми іменами і розповідати громадянам РФ правду про війну в Україні.

Полякова у розмові зі Славою Дьоміним пояснила, чому погодилася на інтерв’ю з російською журналісткою. Вона заявила, що готова "говорити хоч із чортом лисим", аби тільки люди у всьому світі знали про страшні злочини, скоєні російською армією. Крім того, співачка уточнила, що у приватних розмовах Собчак підтримує Україну.

"Я не знаю, чи це можна говорити чи ні, але Собчак все знає про Україну. Вона налаштована як і більшість думаючих людей у Росії. В розмовах особистих підтримує", - сказала Полякова.

"Я отримала порцію хейту з цього приводу, але я на нього не зважаю. Вона [Собчак] – посередині. Для неї це конче потрібно для того, щоб мати змогу працювати. Але ми, люди, в її інтерв'ю говоримо все, що вважаємо за потрібне. А я вважаю за потрібне на величезну аудиторію російську донести правду з перших вуст. Для мене це дуже важливо. Кожен день всім людям у світі казати про те, що в нас коїться: що в нас війна, що в нас геноцид, що в нас згвалтування, що в нас твориться кошмар. Ми це знаємо, і те, що я можу це донести без порізаного тексту на величезну російськомовну аудиторію - для мене дуже важливо. Якщо це попередить хоча б одну людину, яка хоче взяти зброю в свої руки і прийти в мою країну вбивати, або якщо переконає якусь тітку не пускати свого чоловіка або сина сюди нас вбивати, - значить я все роблю правильно", - також заявила вона.

Фото: instagram.com

"Мені не треба розказувати, кому мені давати інтерв'ю чи навіщо. Хоч чорту лисому, щоб переконати хоча б деяку кількість населення не йти сюди, не брати зброю і не вбивати мирних українців!" - підсумувала співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію