RU  UA

Дізнатися

"Наче з труни встала": як Оля Полякова впоралася з тяжкою депресією після виїзду з України

Повернути душевну рівновагу співачці допомогла робота

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Оля Полякова з дітьми якийсь час перебували на заході країни, після чого перебралися до Франції до подруги. Переїзд на Лазурний берег не був приємним: старшу доньку зірки Машу травмували новиною про смерть подруги, яку розстріляли окупанти. Сама Полякова втратила життєві орієнтири та впала у глибоку депресію.

У новому інтерв'ю "Слава+" виконавиця розповіла, що допомогло їй вийти прийти до тями.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

"Півтора місяці я була в дуже чорній депресії: не розуміла, що робити, хто я, чи маю я тепер професію, дім, чи буде мені куди повернутися, - поділилася вона зі Славою Дьоміним. - Я зараз їжджу на благодійні матчі клубу "Шахтар", співаю гімн. Гімн ти всього хвилинку співаєш. Ця хвилина мене просто оживила. Я була в дуже сильній депресії, в такій, що не могла вибратися. Я розуміла, що моє життя закінчене. Там летять бомби - які пісні? Які "Шльопки"? Я розуміла, що все, що я робила 20 років до цього, закінчилося. І що буде - я не знаю. Два місяці я була в страшному стані. І коли мені надійшла пропозиція поїхати до Афін і заспівати гімн, я погодилася".

Поп-зірка зізналася, що перед першим виступом у столиці Греції вона вперше пофарбувала волосся, зробила манікюр, приклеїла вії.

"Я ніби з труни встала морально. Приїхала додому і мені діти сказали: "Мамо, ти змінилася. Зовсім інша приїхала". Гімн України - не лише символ нашої країни, нашого болю, нашої згуртованості, нашої перемоги. Він конкретно мене витягнув з такої прірви. Тому для мене це найкращий музичний твір, який можна вигадати. І це не просто слова, а те, що я відчуваю у своєму серці", - сказала Полякова.


Переглянути цей допис до Instagram

Оля Полякова (@polyakovamusic)

Артистка розповіла, що у Маші Полякової теж налагодився психологічний стан. "Роками я багато їздила, багато заробляла, у мене було багато помічників. Сьогодні у мене всього цього немає. Діти мені дуже допомагають. Коли Маша взяла на себе відповідальність дбати про молодшу сестру, у неї пройшли [панічні атаки та істерики]", - зізналася зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются