RU  UA

Дізнатися

У Бородянці врятували кішку, яка місяць жила на 7 поверсі зруйнованого будинку: фото і відео

Тварина дивом пережила артобстріли, голод та спрагу

2 травня у Бородянці під Києвом волонтери та співробітники ДСНС врятували кішку, яка застрягла на верхньому поверсі зруйнованої російськими окупантами багатоповерхівки.

Місто в Бучанському районі звільнили від ворожих військ ще 1 квітня, і тварина ще місяць просиділа у руїнах без їжі та води. Коли кішку помітили небайдужі люди, волонтери та спецтехніка прийшли на допомогу.

"За попередніми даними, котик був покинутий близько 2 місяців і дивом пережив артобстріли", - розповіли волонтери zoopatrul.ua.

Пухнаста дивом уціліла і знайшла собі прихисток у картонній коробці. Її зняли з 7-го поверху за допомогою крана, після чого одразу відвезли до клініки. Ветеринари надали рудій героїні необхідну допомогу та нагодували найпоживнішою їжею.

Фото: Twitter@ua_industrial

"Друзі, це кішечка! І її погляд відображає все пережите, - написали рятувальники. - Життю кішки зараз нічого не загрожує. Сподіваємося, з маленькою все буде добре. Зараз вона перебуває у клініці".

"Маленька пережила такі жахіття. Але головне - вона жива. І більше того, жодних пошкоджень та поранень ветеринари під час огляду не виявили", - порадували людей волонтери.

Коли історія набула розголосу у ЗМІ, до волонтерів звернулася жінка, яка стверджувала, що це її тварина. "Нагадаємо, що кішка 2 місяці просиділа в тому будинку і жодних повідомлень з проханнями врятувати ні від яких господарів ми не отримували, - розповіли волонтери. - Кішечку випадково помітила волонтерка і незабаром вийшла на нашу організацію. Маленька пережила справжнє пекло - обстріли, голод. У неї не було жодної крапельки води. Зараз головне, щоб вона пішла на поправку".

Фото: Twitter@ua_industrial


Переглянути цей допис до Instagram

ЗооПатруль UA (@zoopatrul.ua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Алексей Завгородний из группы Время и Стекло подтвердил роман с танцовщицей Юлией Сахневич - артист показал романтическое видео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Украину впервые с 2014 года приехала представительница королевской семьи герцогиня Эдинбургская - что известно о ее поездке, фото

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показал новое фото с фронта и сообщил, что сейчас вместе с побратимами защищает город Часов Яр в Донецкой области