Лайм

Телеканал СТБ оголосив дату прем'єри нового сезону серіалу "Кріпосна"

До старту третього сезону залишилося трохи більше місяця

Перша серія мелодрами "Кріпосна. Жадана любов" вийде на каналі СТБ 1 листопада. У третьому сезоні серіалу глядачі дізнаються, які нові випробування доля приготувала для Катерини та інших головних героїв, а також отримають відповідь на найголовніше питання - чи живий Андрій Жадан.

"Новий сезон буде багатий на харизматичних чоловіків, в яких захочеться закохатися, - обіцяють автори проекту. - І одного з них зіграє зірка українського кіно Сергій Стрельников. Також з'явиться зірка серіалів" Спіймати Кайдаша" і "І будут люди" Віктор Жданов".

Фото: СТБ

У новому сезоні серіалу головну героїню замість Катерини Ковальчук зіграє російська акторка Соня Прісс. На роль Каті Вербицької творці "Кріпосної" переглянули понад 400 претенденток з різних країн. Вони шукали тендітну і миловидну дівчину, яка зможе показати сильний характер і загартованість головної героїні, адже в попередніх сезонах їй довелося пройти через безліч випробувань. За словами шоураннера проекту Тали Прістаєцької, Соня підійшла на цю роль ідеально.

Фото: СТБ

Також в серіалі СТБ знялися Наталя Денисенко, Станіслав Боклан, Тарас Цимбалюк, Олеся Жураковська, Анна Сагайдачна, Марк Дробот та інші.

У третьому сезоні костюмованої драми буде 24 серії. Вони виходитимуть в ефір з понеділка по четвер о 20:15.

  • Раніше творці "Кріпосної" показали навідразливішу пару нового сезону - Рогніду Василівну та Євгена Антоновича Безус, яких зіграли російські актори Марія Машкова та Федір Лавров.
  • Тим часом акторка Даша Легейда, яка виконала роль Василини в серіалі "Кріпосна", вийшла заміж. Обранцем 28-річної артистки став 38-річний актор Дмитро Сова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме