Лайм

"Це мєрзость": герой мема "Чоткий паца" з Рівного воює з окупантами на сході

Хлопець пішов на фронт у перший день війни

Іван Мартинов, який відомий у мережі як "Чоткий паца", пішов воювати проти російських окупантів. Худорлявий хлопець із Рівного прославився після фрази "це мєрзость" - так він описав економічну ситуацію у 2014 році. Сьогодні герой мемов впевнений, що "мєрзость" – це "москалі".

Іван воює у складі 68-ї окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку, повідомили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Фото: facebook.com/JFTaskForce

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Мартинов п'ять років прослужив у ЗСУ за контрактом. За кілька місяців до початку війни хлопець звільнився в запас, проте 24 лютого йому довелося знову вдягнути військову форму та взяти зброю.

"Дембель" вийшов не дуже тривалим: "Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну", - поділився Іван.

"Чоткий паца" розповів, що 24 лютого почув звук ворожих ракет, а потім йому зателефонували із сільради та сказали: "Ваня, збирайся!". Він згадує, що того ранку встиг тільки заварити собі каву, як за ним вже приїхала машина і відвезла до військкомату.

Сьогодні герой мемів знищує російських окупантів і виганяє їх з нашої землі, а після перемоги планує одружитися і поїхати в подорож – "подивитися світ без рашистської гидоти".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші