RU  UA

Дізнатися

Міка Ньютон розповіла про сестру-майора ЗСУ та переїзд сім'ї до США

Знаменитість поділилася подробицями

Українська співачка Міка Ньютон, яка проживає у США, розповіла, що забрала батьків до себе за кордон, щоб захистити їх від російської агресії. Однак сестра артистки Лілія залишилася в Україні - вже багато років вона працює у ЗСУ, і зараз у Львові продовжує боронити нашу країну.

Цими деталями Міка поділилася у програмі "ЖВЛ". Вона уточнила, що після дзвінка сестри одразу купила білет і поїхала забирати рідних до себе.

"Спочатку батьки були у Польщі зі мною, ще й племінниця. Хтось знає, хтось не знає, але в мене сестра в українських Збройних Силах вже 24 роки. Вона - майор української армії, тому дивитися за моїми рідними вже не було кому. Ліля мені подзвонила і каже: "слухай, забирай, тому що в мене нема часу ні на малу, ні на що. Я буду тільки переживати, де вони і як вони: чи встигли вони забігти у сховище, чи не встигли". Я одразу на другий день купила білети і полетіла до Польщі. Моя сестра не на фронті, вона у Львові, але воює. Вона з 17 років працює в українській армії", - пояснила зірка.

Фото: instagram.com/mikanewton

Також виконавиця розповіла, що життя в США не є таким легким і безтурботним, як може здаватися багатьом людям.

"Завжди всі думають чомусь, що в Америці дуже легко. Що всі туди їдуть і зразу починають гроші мішками збирати... Я не знаю, звідки це пішло. Тут дуже багато потрібно буде їм, тому що люди, які переїжджають сюди "по паролю", вони не можуть зразу працювати. Жити тут дорого. Однокімнатна квартира, яка більш-менш нормальна, коштує від двох тисяч доларів. Тому для українців це буде дуже-дуже важко", - сказала Міка.

  • У жовтні минулого року Міку Ньютон запросили виступити в Росії, але почули "ні" - співачка нагадала про Крим. Таким чином вона підтримує Україну у боротьбі за свої території та припинення війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil