RU  UA

Дізнатися

Тіну Кароль в аеропорту Токіо зустрів японський мільярдер із букетом квітів: фото

"Надзвичайно вдячна великому другу України"

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка бере активну участь у благодійних проектах по всьому світу, прилетіла до Японії. В аеропорту артистку зустрів японський бізнесмен та мільярдер Хіросі Мікітані та подарував їй букет квітів.

Кароль у своєму блозі в Instagram опублікувала кадри з моменту зустрічі з Мікітані. У підписі до фото вона подякувала чоловікові за підтримку України та заінтригувала шанувальників словами, що "далі буде".

Фото: instagram.com/tina_karol

"Надзвичайно вдячна великому другу України, філантропу Хіросі Мікітані за підтримку України! Далі буде" - написала зірка.

Артистка позувала у білій в'язаній футболці з синьо-жовтим вишитим серцем від українського бренду Siyai. На сайті виробника вказано, що вартість речі – 900 гривень. Завершували патріотичний образ класичні джинси та спортивне взуття білого кольору.

Фото: siyai.com.ua

Відомо, що японський мільярдер, якому належить популярний месенджер Rakuten Viber, ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пожертвував нашій країні 8,7 мільйона доларів.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Україна кричить. Від імені моєї рідної країни я хочу розказати вам, наскільки вона прекрасна і мужня. Дякую всім у Японії за підтримку. Я вірю, що мою країну можна відновити", - сказала Кароль японським ЗМІ.

У Токіо у Тіни Кароль заплановані зустрічі з офіційними особами та дипломатами, а також виступ у якості спеціального гостя на "Rakuten Girls Award", де 14 травня вона заспіває для глядачів.

  • Раніше Тіна Кароль прокоментувала заборону на в'їзд до РФ. "Для мене сьогоднішня історія із нев'їздом – не проблема", - заявила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие