RU  UA

Дізнатися

Вона плаче, але не здається: Настя Каменських випустила проникливу пісню про Україну

Співачка записала світові музичний меседж англійською мовою

Настя Каменських докладає всіх зусиль, щоб привернути увагу світу до війни в Україні. Нещодавно співачка з важливою промовою виступила на Latin American Music Awards, а тепер випустила англомовну пісню You crying.

Композиція про Україну вийшла на YouTube-каналі NK 13 травня. Вона супроводжується чорно-білими кадрами українців, які постраждали від російської агресії. Настя впевнена, що незважаючи на весь біль, який зазнає зараз наша країна, вона обов'язково вистоїть.

"У свободи тепер інше ім'я, і це ім'я - Україна. Важко передати словами весь той біль, який щодня відчуває кожен українець з першого дня війни. Але я знаю точно, наша Батьківщина вистоє. Вона плаче, але не здається", - сказано в описі до ролика.

У своєму Instagram Каменських висловила підтримку кожному українцю, а також зауважила, що подвиг нашого народу бачить уся планета.

"Нам важливо аби війна в Україні, яка є справжнім геноцидом українського народу, не перетворилася у тишу. Адже, тільки-но жорстокість стане чимось “звичним” і породить мовчання, стануть чутні розбиті серця мільйонів мирних жителів. Добро завжди перемагає. А добрих сердець значно більше за ту кількість агресорів, які чинять зло на наших землях, - написала співачка. - Тому я твердо вірю, що нація, яка стоїть на стороні правди, добра і світла, – обов’язково переможе. А ім’я цій нації - Україна!".

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Раніше Володимир Дантес презентував першу у своєму репертуарі україномовну пісню "Обійми". Вона присвячена українському народові та стереотипам, пов'язаним із мовою.
  • Наталія Могилевська випустила пісню "Ми будем стояти" . Патріотичний трек артистка присвятила його українцям – героїчній нації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук

Что известно об актриса Тае Щурук, которая снялась в украинском сериале "Одна родина" вместе с Максимом Самчиком

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Защищая Украину от российских оккупантов погиб украинский кинорежиссер Константин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Виктор Павлик и его молодая жена Екатерина Репяхова отметили 4-ю годовщину свадьбы - избранница артиста устроила ему романтический сюрприз