Лайм

Як приготувати домашнє морозиво зі згущеним молоком і шоколадом: простий рецепт

Солодкий десерт порадує смаком

Незважаючи на війну з російськими окупантами, погода в Україні стає все теплішою, і зовсім скоро настане літо. Багато господинь намагаються радувати своїх близьких сезонними ласощами, і серед них особливою популярністю користується домашнє морозиво. Розповідаємо, як приготувати холодний десерт із простих та доступних інгредієнтів.

Інгредієнти: жирні вершки 30% (500 мл), 1 банка згущеного молока, ванільний цукор, 100 г чорного або молочного шоколаду.

Фото: Getty Images

Приготування:

Охолоджені вершки змішайте з ванільним цукром (для аромату) і збийте міксером до стабільної щільної консистенції.

Влийте згущене молоко, легко перемішайте ложкою або силіконовою лопаткою, щоб не зруйнувати повітряну текстуру збитих вершків.

Шоколад подрібніть на дрібній тертці, додайте в майбутнє морозиво і перемішайте.

Миску із солодкою сумішшю закрийте харчовою плівкою і поставте в морозилку на годину. Після цього вийміть морозиво, збийте масу віночком або міксером, щоб розбити кристалики льоду. Повторіть це ще 1-2 рази з проміжками в 1 годину: так морозиво стане особливо ніжним і смачним.

Готову страву залиште в морозилці на ніч, і вже вранці пригощайте своїх близьких чудовим домашнім морозивом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також