Лайм

Як приготувати шоколадний брауні в мультиварці: простий рецепт тістечок

Зробити такі ласощі простіше простого

У всіх нас іноді бувають складні дні: хтось шалено втомлюється на роботі, хтось мотається у кругообігу побутових справ містом, а хтось, навіть проводячи максимум часу вдома, наприклад, з маленькою дитиною, не може приділити багато часу приготуванню. Саме для таких випадків знадобиться мультиварка, в якій простіше простого зробити як повноцінну вечерю, так і смачний десерт. theLime ділиться з вами рецептом шоколадного брауні в мультиварці.

Інгредієнти: гіркий шоколад (150 г), вершкове масло (150 г), цукор (170 г), яйця (3 шт.), борошно (150 г), какао-порошок (1 ст. л.), розпушувач (0,25 ч. л.), волоські горіхи, фундук або мигдаль (100 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибоку миску викладаємо поламані шматочки шоколаду та нарізане вершкове масло. Розтоплюємо на водяній бані. Для цього необхідно взяти дві ємності різного діаметра та помістити одну в іншу. У більший за розміром посуд наливаємо воду, у менший – підготовлені інгредієнти. Ставимо конструкцію на вогонь і чекаємо, поки шоколад розчиниться і стане рідким. Те саме можна зробити і в мікрохвильовій печі. Перемішуємо шоколадну масу і чекаємо, поки вона охолоне.

Горіхи рубаємо ножем або подрібнюємо у ступці або за допомогою качалки.

В охололу шоколадно-масляну суміш додаємо яйця та цукор. Ретельно перемішуємо вінчиком до повного розчинення цукру.

Потім сюди ж просіюємо через сито борошно, какао-порошок та розпушувач. Знову перемішуємо, щоб не було грудочок. Потім додаємо в масу подрібнені горіхи.

Форму для мультиварки змащуємо вершковим маслом та присипаємо тонким шаром манки. Також можна вистелити дно пергаментним папером. Викладаємо в неї тісто і розрівнюємо силіконовою лопаткою.

Виставляємо режим "Випічка" та час – 45-60 хвилин. Потім акуратно дістаємо десерт та нарізаємо його на порційні шматочки. Також можна полити зверху шоколадним соусом.

Подаємо до чаю шоколадний брауні та насолоджуємося смаком.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких

Як смачно запекти домашню ковбасу на Великдень: фірмовий рецепт Тетяни Літвінової

Як у домашніх умовах приготувати ковбасу з курячого філе, свинини та сала на святковий стіл на Великдень, щоб здивувати свою родину та гостей