Лайм

Сліпий не принесе країні користі: Сергій Бабкін розповів, як дружина відмовила його воювати

Музикант розсекретив подробиці

Український співак Сергій Бабкін, який разом із дружиною та трьома дітьми виїхав до Німеччини, розповів, що у перші дні вторгнення РФ в Україну хотів йти в тероборону. однак від такого рішення його відмовила дружина. Сніжана Бабкіна заявила, що "сліпий Бабкін не принесе країні користі", адже у минулому артист переніс кілька операцій на очах.

Детальніше цією історією виконавець поділився у своєму блозі в Instagram. "Сліпий Бабкін не принесе країні користі" - так сказала мені Снєжа, коли я рвався взяти зброю і піти в тероборону. Цілком забувши про свої операції. Адже вона має рацію... Я можу воювати на своєму фронті, зі своєю зброєю", - написав Бабкін.

Фото: instagram.com/babkin_official

Попри зруйновані плани піти до ТрО, співак все ж знайшов спосіб, як допомагати рідній країні у боротьбі із російським агресором. Як і багато інших українських знаменитостей, музикант бере участь у благодійних заходах по всьому світу, які спрямовані на підтримку Украни. У соцмережах Бабкін розповідає, що завдяки музиці вже вдалося зібрати значні суми, які відправились ЗСУ.

аких концертів, як зараз, ніколи не було у моєму житті до 24 лютого. І ніколи більше не буде після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ! Я завжди казав, що для мене найголовніше в житті - бути потрібним і корисним. У цьому сенс життя. Кожен на своєму фронті, кожен зі своєю зброєю. Я дякую кожному з вас, хто був у Берліні, Гамбурзі, Саарбрюкені, Нюрнберзі, Тбілісі. Завдяки вам ми відправили в Україну понад 25 000 євро (більше 700 000 грн) Завдяки вам житті врятовані Завдяки нашій команді "Доброго вечора, ми з України" було відправлено в Україну понад 3 000 000 грн. Моя наступна зупинка - Вільнюс, Рига, Таллінн, Прага, 8 міст США!" - поділився артист.

Фото: instagram.com/babkin_official

Сніжані Бабкіній і раніше доводилося захищати свого чоловіка від хейтерів, які почали обурюватися: "Як він взагалі виїхав?" "Хто його пропустив через кордон?" "У Тараса Тополі теж троє дітей, а він зараз із нами, захищає країну".

"Людина щодня має приносити користь своїй Країні. Яку користь приносите ви зараз, обливаючи лайном людину, яка щодня допомагає волонтерам, дитячим будинкам, перинатальним центрам, людям похилого віку вижити! - написала Сніжана. - Виїхав за законом - 3 дітей. Не пішов воювати, бо переніс за рік три операції на очах, рятуючись від сліпоти", - відповіла на це дружина виконавця.

  • Сергій Бабкін змінив текст пісні "Я солдат", щоб підняти бойовий дух українців. Популярний хіт отримав нове життя та сенс.
  • Юрій Горбунов заступився за Потапа, Бабкіна та інших знаменитостей, які виїхали з України. Ведучий впевнений, що там вони можуть зробити більше для країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни