RU  UA

Дізнатися

Я знаю, ти не спиш: Лілія Ребрик написала зворушливого листа Харкову

Акторка вірить, що скоро зіграє в улюбленому харківському театрі

Через війну Лілія Ребрик разом із сім'єю виїхала з Києва у відносно безпечне місце в Україні. Телеведуча та акторка знаходиться у Чернівцях, але серце та душа її з містами, які сильно постраждали від ворожих обстрілів, серед яких Харків. Знаменитість вирішила підтримати героїчне місто та написала йому зворушливого листа.

Лілія зізналася в Instagram, що дуже любить Харків та часто приїжджала туди зі спектаклями. Цієї весни вона планувала зіграти роль у театрі Шевченка, але проклята війна зруйнувала всі плани.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Привіт, Харкове! Пишу тобі листа! Тут у мене в Чернівцях весна: тільки-но відцвів бузок, а вже на підході іриси! Як ти, Харкове? Не здаєшся? Я знаю, ти не спиш: все прислуховуєшся до ворожого подиху, відбиваєш його постріли, обороняєшся, безстрашний, незламний. Як ти, Харкове? Цієї весни я б обов’язково до тебе приїхала. Грала би одну з вистав у твоєму театрі Шевченка. Я так люблю його, ти знаєш? Пам’ятаєш, я була там менш, ніж за місяць до цієї клятої війни. Але тепер здається: це було так давно!", - написала акторка.

У своєму листі Лілія також згадує, як їздила до Харкова потягом і пила в купе чай з вафлями "Артек". А рано-вранці йшла пішки соннними вулицями прямо до театру.

"Харків, рідненький, ти тільки тримайся, дочекайся - ми дуже скоро приїдемо з новими спектаклями і просто так! Все буде Харків, все буде Україна", - написала Ребрик.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Издание Заборона попало в скандал из-за нецензурной лексики - кулинар Евгений Клопотенко опубликовал переписку якобы с журналистом медиа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Актриса Екатерина Молчанова сообщила, что лечится от рака – онкологию у женщины обнаружили на ранней стадии и уже сделали операцию

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona и Jerry Heil принимают участие в Евровидении 2024 года с песней Teresa & Maria – о чем она, почему артисток критиковали