RU  UA

Дізнатися

Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві

Співачка різко висловилася про вчинок Аслана Ахмадова

У 2021 році Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим – російським режисером та фотографом, який також є батьком її 5-річного сина Табріза.

Співачка говорила, що після початку повномасштабного вторгнення Росії колишній чоловік підтримав Україну, писав у Instagram правду про те, що відбувається, і навіть виїхав на батьківщину в Азербайджан. Проте незабаром до мережі потрапила інформація, що Ахмадов повернувся до РФ і збирається провести у Москві концерт із піснями Анни Герман. Зараз у його Instagram немає жодної публікації про війну в Україні.

Фото: https://www.instagram.com/aslanahmadov/

Вчинок колишнього дуже обурив артистку. В інтерв'ю "Ранок з Україною" Ірина Білик поділилася емоціями щодо його поведінки.

"Ключове слово в цій ситуації - це колишній чоловік. Я з ним розійшлася півроку тому. У нас уже були різні погляди на життя. Коли почалася війна, він дуже мене підтримав, переживав за сина, як ми почуваємося. Але я не стежу за його життям... Він приїжджав до нас раз на рік, раз на два роки... Я завжди говорила, що мій син не мав підтримки від тата, і ми самі тут жили. І коли він виїхав із Баку до Москви, я зі ЗМІ дізналася, що він анонсує свій концерт. Там буквально 20 людей може прийти, але навіщо це було робити? Грошей цей концерт не принесе", - обурилася співачка.

"Якісь пісні Анни Герман зараз майже ніхто не слухає. І він просто таку тінь кинув на мене. Ми спілкуємося, у нас спільна дитина, синові потрібні тато і мама. Але це ганьба для нього, що він навіть нічого мені не сказав, не попередив. Я б йому сказала: "Не треба цього робити. Заробляй кошти якісь маленькі, займи їх, але не кидай таку тінь на мене та нашу сім'ю з маленьким сином", - заявила вона.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Концерт Аслана Ахмадова у Москві Ірина Білик вважає підставою. Також вона припустила, що він пішов на це через хворобу батька у Баку.

"У ці дні у нього дуже хворий батько, викликали священика, тато помирає. Може потрібні були гроші. Але це не такі великі гроші, можна було їх і зайняти в друга на якийсь час", - вважає вона.

Ірина Білик була одружена п'ять разів, і зараз дуже рада, що деякі її колишні проявили себе як справжні патріоти.

"Добре, що в мене було багато чоловіків. Мій коханий Дімочка Дікусар зараз у ЗСУ. Я йому пишу, але іноді немає зв'язку. Іноді він відповідає, а іноді, напевно, дуже складна ситуація, не можна писати. Я дуже пишаюся, що танцюрист, переможець багатьох конкурсів міжнародних, взяв зброю в руки і захищає всіх нас, і мене з моїми дітьми у тому числі, - сказала співачка. - З Дімою Коляденко ми майже щодня на зв'язку. Він виявився великим патріотом, записав пісні "Жити" і "Заплакана весна". Я пишаюся всіма, хто є патріотом, хто показує енергію перемоги".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания