RU  UA

Дізнатися

Працюють за ідею та їжу: Ірина Горова висловилася про заробітки українських артистів у період війни

"Якщо б ми мовчали і не їздили, про нас дуже швидко б забули"

Українська продюсерка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment Ірина Горова розповіла про заробітки українських зірок у період війни. За її словами, виконавці, які беруть участь у благодійних заходах на підтримку України, не отримують за це гонорарів, а працюють за ідею та відновлення нашої держави.

"Артисти, які їздять з концертами, не отримують нічого. Вони самі не збирають гроші. Збирають кошти фонди, які займаються організацією цих заходів. Звичайно, вони оплачують артистам проїзд, проживання, райдер. Людина приїжджає і робить цей захід без гонорарів. Тому заробітків немає", - сказала Горова у програмі "Слава+".

"Я думаю, що багато людей зараз працюють за їжу, за ідею, за відновлення, за надію, що це все скоро закінчиться. Основна ідея цих заходів благодійних – збір коштів і підняття питання війни в Україні по всьому світу. Артисти, всі творчі та креативні люди, які кудись приїжджають, - всі розповідають про те, що відбувається в Україні. Якщо б ми мовчали і не їздили, про нас дуже швидко б забули. Звичайно, хтось би пам’ятав, але б масово люди б забули", - додала вона.

Також продюсерка висловила свою позицію щодо хейту, пов'язаного із виїздом деяких зірок за кордон. Вона упевнена, що не потрібно нікого ображати у такому випадку і говорити якісь погані речі, адже виконавці, які зараз перебувають десь у Європі, продовжують робити свою справу задля перемоги нашої країни.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"Я хочу, щоб люди дивилися ширше. Так, кожен повинен бути на своєму місці і робити те, що він може заради перемоги", - зазначила співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment.

  • Тим часом українські артисти допомагають країні не лише своїм голосом, а й знаходять інші способи. Так, сукню Джамали для "Євробачення" продали на аукціоні - кошти передадуть потерпілим від війни українцям. Ексклюзивне вбрання створила дизайнерка Юлія Магдич.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале