Лайм

Наші колишні колеги: Потап пригрозив російським зіркам зустріччю за лаштунками

"На звання не подивлюся"

Нещодавно український журналіст Дмитро Гордон опублікував пост, у якому жорстко висловився про зірок-рашистів. Він також показав їхнє фото: у кадрі позували Олег Газманов, Лариса Доліна, Григорій Лепс, Микола Басков, Надія Бабкіна та Олександр Маршал. Про цих "героїв" не став мовчати і український виконавець Потап (справжнє ім'я – Олексій Потапенко). Музикант пригрозив їм особистою розправою за підтримку злочинного режиму кремлівської влади.

Так, на сторінці в Instagram Потап виклав пост Гордона і у підписі до знімку висловив свою думку. Олексій заявив, що якщо побачить когось із цих зірок-путіністів за лаштунками – змусить відповідати за підтримку вбивств українців.

Фото: instagram.com/realpotap

"Найцікавіше, що Доліна з Одеси, а Баскову Янукович дав Народної України чи що, а Газманов взагалі - Газман, Маршал із київських ресторанів... І це наші колишні колеги, я обіцяю вам, що якщо, не дай Боже, ми десь перетнемося за лаштунками, на звання не подивлюся. Відповідатимете за те, що відкрито підтримали вбивства та насильство над іншими людьми" , - написав артист.

Користувачі мережі теж стали стримувати себе у висловлюваннях.

"Парад потвор!", "Вічна ганьба!", "Мабуть, у них совісті ніколи і не було, інакше куди б вона раптом поділася", "Купа старого лайна", "Потап! Дякую за вашу сміливість! За вашу любов до Батьківщини. Ці люди - сліпі виродки!", "Все заради грошей!", "Їм ботокс відразу в мозок колють?", "Убивці!" - написали люди у коментарях.

Нагадаємо, усі шестеро артистів внесені до бази "Миротворець" як співучасники злочинів російської влади проти України та її громадян. Усі вони підтримали напад РФ на Україну.

  • Раніше Потап висміяв пропагандистку Канделакі за злий пост про візит Анджеліни Джолі до України. Поява голлівудської зірки у Львові схвилювала багатьох.
  • Також Потап висміяв майбутнє Путіна влучною фотожабою з Аліною Кабаєвою. Він узяв свіжий знімок Кабаєвої, на якому вона позує з георгіївською стрічкою на грудях, і прифотошопив до нього дві купюри по 5 тисяч рублів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували