RU  UA

Дізнатися

Дуже важко, коли дитина там: Ольга Сумська розповіла про стосунки з дочкою у Росії

Зірка поділилася подробицями

Українська акторка Ольга Сумська розповіла про спілкування зі своєю дочкою Антоніною Паперною, яка вже багато років разом із чоловіком та дітьми живе у Росії. Сумська зізналася, що важко переживає розлуку з рідною людиною, а хейт, який вона отримує від шанувальників, робить ситуацію ще складнішою та болючішою.

"Якби я, як мама, могла вплинути хоч на що-небудь, я б це зробила. Це страшний біль. Дуже важко, коли дитина там, і ти не знаєш, коли ти її побачиш. І онуки там. Все те лайно, яке пишуть мені деякі українці з приводу цієї ситуації - це ще болючіше", - заявила акторка у програмі "Вікна-новини".

Фото: instagram.com/tony__pepper

Нещодавно український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк публічно заговорив про те, що Сумська має розірвати стосунки з дочкою, яка живе у Москві та продовжує мовчати про війну в Україні. Акторка відреагувала на цю заяву та відповіла, що ніколи не відмовиться від своєї дитини та своїх онуків.

"Як я можу вплинути? Ніяк. Тут раптом Ігор Кондратюк взявся мені давати поради. Пане Кондратюку, хто ви такий, що ви радите мені відмовитися від моєї дитини, зректися її та своїх онуків? Я ніколи цього не зроблю", - сказала знаменитість.

Раніше Ольга також заявляла, що розпалювання ненависті у період війни - не найкраще, що можуть робити українці. Вона закликала людей об'єднатися, замість того, щоб продовжувати цькувати один одного: "Знаєте, розпалювання ненависті і розбрату під час війни - це останнє, чим можуть займатися українці, і це не робить нам честі. Тисячі сімей потрапили в такі обставини, коли їхні родичі мешкають в країні агресора, бо так склалося життя. Сьогодні ми маємо об’єднатися, а не цькувати один одного".

Фото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, Антоніна Паперна вже понад 6 років зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку та сина.

  • Ольга Сумська розповіла, чому її дочка не їде з Росії. За словами акторки, Антоніна дуже переживає за рідну країну, але приїхати сюди у неї немає можливості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео