RU  UA

Дізнатися

Прийняти це було непросто: Тіна Кароль розповіла про 67-річного батька, який пішов служити

"Він міг виїхати з країни, але хоче залишитися захищати Україну"

Українська виконавиця Тіна Кароль розповіла про свого батька Григорія Лібермана. За словами зірки, 67-річний чоловік міг виїхати з країни, але обрав інше рішення – пішов воювати.

В інтерв’ю французькому виданню Le Figaro співачка зізналася, що прийняти рішення батька їй було непросто. "В Україні мешкає моя родина і весь мій творчий колектив. Вони чекають на мене. Звісно, я не знаю, коли зможу з ними побачитися. Як вони почуваються? Гнів та страх. Але вони якось продовжують жити. Батько міг виїхати з країни у 67 років (загальна мобілізація від 18 до 60 - прим. ред.), але хоче залишитися захищати Україну. Він приєднався до добровольців територіальної оборони. Це його рішення. Прийняти це було непросто", - сказала Кароль.

Батьки Тіни КарольФото: instagram.com/tina_karol

З початку повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала країна-окупант РФ, Тіна активно бере участь в благодійних заходах, які спрямовані на підтримку нашої країни. Спершу вона поїхала до Польщі. 20 березня співачка виступала на благодійному заході "Разом з Україною" у місті Лодзь, а 30 березня виступила на благодійному концерті "Для України". В травні артистка полетіла до Японії, а згодом побувала з концертами на підтримку України у Франції і Великобританії.

Зірка не стала приховувати, що за три місяці війни її життя змінилося до невпізнання. "Я вже не просто співачка. Завдяки музиці я зрозуміла, що маю зброю. Я багато подорожую, без справжньої фіксованої адреси. Я їду, щоб розповісти про війну, тому що люди повинні розуміти, що це стосується не лише нашої країни, а й усієї Європи та її майбутнього. М’яка сила приходить через культуру, яка говорить, хто ми є. Я зрозуміла, що можу говорити голосом свого народу", - сказала Кароль.

Фото: Getty Images

Також виконавиця поділилася, який головний меседж хоче донести людям у всьому світі під час своїх поїздок: "Ми просто хочемо жити вільно. Війна - така дурна річ, яку Росія викопала з минулого. Цей конфлікт розпочався через те, що хтось не міг терпіти, що Україна має свою ідентичність".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре