RU  UA

Дізнатися

Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників "Холостячки" запропонував допомогу під час війни

А також чи пробачила вона Андрія Задворного

Григорій Решетник запустив на каналі СТБ новий проект "Як ти?". Гостею першого випуску стала співачка та героїня шоу "Холостячка-2" Злата Огнєвіч. У ході відвертого інтерв'ю зірка розповіла про своє життя після 24 лютого і хто з учасників романтичного реаліті підтримав її під час війни.

Артистка зізналася, що після російського вторгнення їй одразу зателефонував Максим Тарапата, з яким після фіналу вона підтримує дружні стосунки. "Зідзвонювалися з Максом. До речі, у нього 23 лютого був день народження. І ми його не святкували якось голосно. Не було настрою, не хотілося ні веселитися, ні танцювати", - розповіла співачка.

Злата Огневіч з Максом ТарапатоюФото: СТБ

Також "Як ти?" у Злати запитав Олег Плахотнюк з Одеси та Дмитро Шевченко, який дійшов до фіналу "Холостячки" та був головним претендентом на перемогу у проекті.

"Діма в Україні. Він пішов чи в тероборону, чи займається волонтерством. Він запитує: чи все в мене добре, чи потрібна допомога", - поділилася Огнєвіч.

Злата Огнєвіч та Дмитро Шевченко у шоу "Холостячка" Фото: СТБ

Щодо переможця шоу Андрія Задворного, то за три місяці він жодного разу не зателефонував співачці.

"Звичайно ні, не дзвонив, - відповіла вона на питання про екс-обраника. - Війна не означає, що я повинна повернути в своє життя людину, яка зробила мені дуже боляче".

"Я думаю, що ми все вирішили під час пост-шоу. Зараз у мене остання стадія переживань після хворобливого розриву. Напевно, ще до кінця я не можу сказати, що я пробачила, але я вже не відчуваю такого смутку, жалю та болю, яку я відчувала спочатку", - додала вона.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч у фіналі "Холостячки" обрала Андрія Задворного. Проте за два місяці переможець шоу покинув співачку. Задворний сказав, що в нього різко зникли почуття до Злати. Для дівчини це стало повною несподіванкою, адже раніше між ними не було ні сварок, ні непорозуміння.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний у фіналі шоу Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч зізнається, що у Задворному її підкорив емоційний холод і те, що він її постійно відштовхував.

"Якщо інші хлопці проявляли увагу до мене, хотіли сподобатися, то Андрія мені потрібно було завойовувати, - відповіла вона Решетику на запитання, чому обрала Андрія у фіналі. - І ще в ньому живе такий хлопчисько, а в мене, напевно, через мою кар'єру, у школі толком не було стосунків. Я постійно була на вокальних конкурсах, постійно вчилася, постійно співала, я була постійно зайнята. Напевно, це та не пропрацьована історія шкільних стосунків у 11 класі, яких у мене не було: з хлопцем, з яким прикольно літати, стрибати, займатись дайвінгом".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие