Лайм

Хочу, щоб вони бачили та пам'ятали: Анна Кошмал пояснила, чому не видаляє фото із колегами з РФ

Знаменитість висловила свою позицію з цього приводу

Українська акторка Анна Кошмал розповіла, чому не поспішає видаляти спільні фото із колегами із Росії. Зірка пояснила, що хоче, аби російські актори, які промовчали або підтримали війну в Україні, пам'ятали, з яким теплом вона колись до них ставилася.

Відповідну заяву Кошмал зробила у своєму блозі в Instagram, коли відповідала на питання підписників. Вона також уточнила, що наразі не підтримує зв'язок зі своєю кіносім'єю зі "Сватів".

Фото: instagram.com/smorkovkina

"Я хочу, щоб вони бачили і пам'ятали, які щирі почуття до них я мала і який великий ляпас вони дали всім нам. Ті, хто промовчав", - сказала Анна.

Нещодавно акторка розповіла, що російських колег, які підтримали її з початку війни в Україні, виявилося не так багато. Кошмал поділилася, що її підтримали Олександр Феклістов, який зіграв роль Сан Санича Берковича, та Андрій Бірін, який зіграв нареченого Жені, англійця Джека.

Фото: instagram.com/smorkovkina

"Можу вам сказати, що мене дуже підтримав Андрій Бірін – мій наречений "сватовський". Він від першого дня зі своєю дружиною мене дуже підтримали. Звернення Олександра Феклістова ви бачили. Я його публікувала. А решта мовчать", - заявляла знаменитість в Instagram-stories.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Анна Кошмал у період війни залишається в Україні й не планує кудись виїжджати. У своєму блозі акторка розповідає, що боротися із тривогою та хвилюванням їй допомагають медитації та йога. Також вона зазначила, що повністю перейшла на українську мову, оскільки не хоче розмовляти мовою окупантів.

  • Тим часом зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна назвала єдиного колегу з РФ, який підтримав Україну. Актор знімався у багатьох українських серіалах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток