RU  UA

Дізнатися

Наклали 20 швів: онук покійного Григорія Чапкіса постраждав у ДТП

Максим був у лікарні 10 днів

Онук українського хореографа Григорія Чапкіса та молодший син Грега Чапкіса потрапив у ДТП. 15 травня Максим врізався на електровелосипеді в автомобіль свого дідуся.

Про подробиці аварії розповіла у своєму блозі в Instagram мама хлопчика Ембер. Вона виклала в мережу серію знімків, зроблених у лікарні.

Фото: instagram.com/amberchapkis

Ембер пояснила, що спричинило аварію. Максим зі своїм дідусем, батьком Ембер, грався у дворі. Коли чоловікові потрібно було виїжджати на роботу, хлопчик захотів піти у гості до своїх друзів, які мешкають неподалік. Вирушити до знайомих він вирішив велосипедом, проте не надів шолом. Хоча, за словами матері дитини, раніше ніколи про нього не забував.

Фото: instagram.com/amberchapkis

Дорогою Максим прискорився, щоб обігнати на велосипеді автомобіль свого дідуся, в який врізався. Дідусь здав назад та переїхав велосипед. Чоловік перебував деякий час у шоковому стані та подумав, що наїхав на онука. На щастя, з'ясувалося, що він пошкодив велосипед. Максима було терміново доставлено до лікарні, де він перебував 10 днів.

Фото: instagram.com/amberchapkis

"Я була з ним, коли він прийшов до тями після операції. Максим не зламав жодної кістки. Всі аналізи і знімки були в нормі. У нього була глибока рана на голові. Рана була така жахлива, що я могла бачити його череп. Так, череп. Максиму наклали 20 швів на лобі та 7 скоб на потилиці", - розповіла Ембер.

Ембер із сином Максимом Фото: instagram.com/amberchapkis

Наразі здоров'ю хлопчика нічого не загрожує. За словами Ембер, її син добре переніс період відновлення і вже через 10 днів пішов до школи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии