Лайм

Маша Єфросиніна у День захисту дітей показала рідкісне фото із сином та донькою

"Допоки триває війна, кожна з нас живе захистом своїх дітей"

Фотографії доньки Маші Єфросиніної рідко побачиш у соціальних мережах зіркової мами – така позиція самої Нани. Чого не скажеш про сина Олександра, який часто з'являється у дописах телеведучої. У День захисту дітей знаменитість поділилася рідкісним знімком, на якому зображені обидві її дитини.

На чорно-білому кадрі, опублікованому в Instagram, Маша тримає на руках 7-річного Сашка, який усміхається і мружиться від яскравого сонця, а поруч нахиливши голову вниз сидить 18-річна Нана. У підписі до фото Єфросиніна поміркувала, що цей День захисту дітей має особливе значення.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Цього року значення слів "захист дітей" набуло для кожної української матері нового значення: сповненого страху та відчайдушної сили, - написала телеведуча. - Допоки триває війна, кожна з нас живе захистом своїх дітей, приймає всі рішення та діє за для тих, хто, як жорстоко показала війна - є найбеззахиснішими створіннями".

Щоб врятувати своїх дітей, Маша Єфросиніна вивезла їх до Європи. Телеведуча довго не наважувалася на переїзд, адже сподівалася, що війна ось-ось закінчиться. Проте з кожним днем емоційний стан сина ставав гіршим, він утомився ховатися в бомбосховищі, а в одну ніч у хлопчика трапилася істерика. Ця ситуація підштовхнула зіркову маму до непростого рішення.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як живе в Європі із двома дітьми після виїзду з України. Також з ними за кордон поїхав їх улюбленець - собака на прізвисько Ялта.
  • Також телеведуча пояснила, чому чоловік попросив її поки що не повертатися в Україну. Зірка згадала, яка фраза змусила її змінити свою думку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита