Лайм

Злата Огнєвіч зробила символічні татуювання та пояснила їхні значення: фото

Співачка здійснила давню мрію

Злата Огнєвіч прикрасила своє тіло "вічними" малюнками. Співачка неодноразово зізнавалася, що давно мріє про тату, але зважилася на сміливий крок лише під час війни. "Холостячка" не стала обмежуватися одним татуюванням, а зробила одразу два. Одне з них знаходиться на передній частині передпліччя, інше – на задній.

Результатом артистка поділилася в Instagram-історіях. Головним символом обох татуювань є сонце. "Чому сонце? Це очевидно", - написала Злата. На другому тату також можна побачити місяць, планету та інші сакральні символи.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Щоб здійснити давню мрію, Огнєвіч вирушила до Одеси. Співачка зізналася, що процес був майже безболісним і вона відчула неймовірний кайф, як під час медитації. Тепер артистка роздумує над іншим малюнком.

"Це не так боляче як я собі уявляла. Це прямі такі, кайфові почуття, - поділилася зірка. - Круті нові відчуття. Я розумію, що це на все життя і саме так я хочу. Вже думаю наступне місце для тату, але це буде не супер-скоро, тому що потрібно бути готовою до цього і знати, що саме я хочу".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/instagram.com/vlada.tattooing

Співачка прикрасила тіло татуюваннями уналоме - замислуватий символ, запозичений у буддистських монахів. Він асоціюється з саморозвитком та духовним зростанням людини.

"Уналоме – це графічне зображення виконання, досягнень, помилок, невизначеності, сумнівів, страхів, щастя, любові чи смутку. Це спосіб представити, як людина еволюціонувала і трансформувалась для досягнення внутрішнього спокою", - пояснила Злата значення обраного татуювання.

Фото: instagram.com/vlada.tattooing

До війни співачка іноді робила тимчасові татуювання, "приміряючи" їх на своєму тілі. Малюнки були різними, при цьому завжди смисловими та великими.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Роман Сасанчин із дружиною Іванною зробили парні татуювання та показали, як вони виглядають. Пара обрала сміливий спосіб увічнити своє кохання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації