Лайм

Акторка Наталка Денисенко порадила СБУ зайнятися Оксаною Байрак через її слова про війну

Зірка "Кріпосної" висловилася про українку, яка зрадила свою країну

Український режисер, сценарист та телеведуча Оксана Байрак, яка стала на захист шанувальниці Путіна Сніжани Єгорової, заявила, що Україна сама винна у війні з Росією. Про це розповіла Наталка Денисенко, яка зв'язувалася з нею у перші дні російського вторгнення.

В інтерв'ю Аліні Доротюк акторка зізналася, що написала Байрак на початку війни. Вона намагалася з'ясувати, чому режисер із України підтримує президента країни-окупанта.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Оксана Байрак мене заблокувала відразу, коли я їй писала ще на початку війни, що "що ви таке кажете?". Коли вона у своїх ефірах говорила, що дійсно це Україна винна в цій війні, що типу ми маємо бути "з братським народом вмєстє", - згадує Наталка.

"Цим має займатися СБУ, - впевнена Денисенко. - Якщо людина так вважає, що Україна має бути окупована Росією, то це має бути кримінальна відповідальність, бо це зрада державі".

Акторка вважає, що для таких як Оксана Байрак та взагалі для всіх росіян потрібно запровадити "жорсткий візовий режим".

Фото: kino-teatr.ru

"Щоб вони просто не мали права сюди приїжджати, тільки якщо у них є, наприклад, близькі родичі, і навіть якщо давати якусь візу, то на короткий термін і під пильним наглядом СБУ щоб це було. Не можна впускати цих людей до нашої країни. Їм нічого тут робити", - сказала Денисенко.

"Вони нас ненавидять, - каже вона. - Ми їх ненавидимо через зрозумілі причини, бо геноцид українського народу відбувається зараз. А вони нас чого? Я припускаю, що, можливо, є хороші росіяни, але нехай вони живуть не в Україні".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів