Лайм

Пісня "Stefania" гурту Kalush Orchestra побила рекорд Spotify

Трек зайняв перше місце за кількістю прослуховувань

Пісня "Stefania", яка принесла українському гуртові Kalush Orchestra перемогу на "Євробаченні-2022", побила рекорд і стала найпрослуховуванішим треком у Spotify у східноєвропейських та центральноазійських країнах.

Про це повідомили на Instagram-сторінці Суспільного, посилаючись на фронтмена колективу. "Щойно дізнався, що ми побили рекорд у СНД у Spotify. У нас найбільша кількість прослуховувань. Ніхто ще стільки не мав, як у нас. На другому місці - Елджей, у нього також було багато прослуховувань, але тут Kalush №1", - розповів Олег Псюк у себе у "сторіз".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Stefania" все ще продовжує перебувати в чартах стрімінгового сервісу. Станом на ранок 2 червня пісня займає 37 рядок у щотижневому рейтингу найбільш прослуховуваних треків у світі – Spotify Global Viral. А кліп на пісню досі очолює тренди в YouTube.

Пісня "Stefania" присвячена мамі Олега Псюка – Стефанії. У ній немає жодного слова про війну, проте з початком повномасштабного російського вторгнення композиція набула інших сенсів.

"Пісня про маму, насамперед, у ній немає жодного слова про війну. На жаль, вона все ж таки стала символом цієї війни, і для мене сприйняття змінилося. Тепер я також її ототожнюю з Україною загалом, а не лише з мамою", – розповідав раніше Олег Псюк.

Кліп на переможну пісню знімали у зруйнованих Ірпені, Бородянці, Бучі та Гостомелі. Зйомки відео проходили через кілька тижнів після звільнення містечок під Києвом від російських окупантів. На кадрах жінки-військові забирають дітей із палаючих та розбомблених будинків, відводять їх до мам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття