RU  UA

Дізнатися

Неможливо словами передати свої відчуття: Санта Дімопулос розповіла про повернення в Україну

"Сльози біжать мимоволі, хоч я вважала, що виплакала уже весь життєвий резерв"

Українська співачка Санта Дімопулос, яка через початок війни в Україні виїхала до Італії, повернулася додому. У соцмережах вона поділилася, які емоції переживала під час поїздки.

"П’ятого червня я приїхала до своєї рідної України. З 8 ранку і до самого вечора, майже без зупинок я летіла додому. Вперше з початку війни. Неможливо словами передати свої відчуття. Сльози біжать мимоволі, хоч я вважала, що виплакала уже весь життєвий резерв", - зізналася зірка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос також додала, що її не зупинили ні ранкові вибухи, ні прохання чоловіка не їхати зараз. Крім того, вона відповіла на питання, яке часто отримує від підписників: "ні, я не боюсь", - заявила Санта.

"З усім, що відбувається, я тільки зрозуміла, як сильно я скучила, як глибоко викарбувалось і змінило мене те, що сталося з моєю країною... Я дивлюся в дзеркало і не впізнаю себе. Мене не зупинили ранкові вибухи, переконливі прохання чоловіка не їхати зараз і розуміння того, що в Києві мені буде ще болючіше за мою Україну", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Знаменитість підсумувала свій пост словами подяки, які адресувала всім українцям:

"Господи, нехай швидше це закінчиться, нехай ми переможемо цю страшну війну за свої життя, за свою свободу та майбутнє, за наших дітей, за всі наші цінності. Я дуже щаслива і вдячна кожному за підтримку, за кожне добре слово. Українці, ви найкращі в світі люди!".

Санта Дімопулос - українська співачка, випускниця третього сезону проєкту "Фабрика зірок" Костянтина Меладзе, колишня солістка українського гурту "ВІА Гра", колишня солістка українського гурту "7 небо". Чемпіонка світу з бодибілдингу та фітнесу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни