Лайм

Не розумію, за що це мені: Слава Камінська поскаржилася на життя в Нідерландах

Знаменитість освоїла низку нових для себе навичок

Українська виконавиця Слава Камінська на початку війни в Україні виїхала з дітьми у селище Нордвейк у Нідерландах. Вона не стала приховувати, що життя за кордоном не є таким безхмарним та легким, як упевнені багато людей. За словами співачки, до життя в новій країні з іншим менталітетом також треба звикнути.

"Я селянка вже. Але, чесно кажучи, тут дуже гарні села! Їдеш вулицею та насолоджуєшся видами – все як з мультика. Якби тільки не було так холодно і люди не були такими нордичними – взагалі було б супер! Уявіть, минулого тижня я ходила в шубі", - розповіла артистка у програмі "Ранок з Україною".

Фото: instagram.com/babaslavka

Не лише погодні умови виводять зірку зі стану комфорту, сьогодні їй доводиться жити у невеликому номері разом із мамою, двома дітьми та собакою.

"Мабуть, я настільки завинила в минулому житті, що сьогодні я з мамою, беззубим псом, немає нянь і ми вживаємось на 10-ти квадратних метрах! Я не розумію, за що мені це. Я начебто завжди добре ставилася до людей, допомагала…Що зі мною не так?" – емоційно висловилася Камінська.

Крім того, за період життя в Нідерландах знаменитість освоїла низку нових для себе навичок. Так, наприклад, тепер артистка знає, як заповнити бак бензином і може власноруч випрати речі. Проте найбільший біль викликають думки про дім і колишнє життя.

Слава Камінська з дітьми та колишнім чоловіком Едгаром Камінським Фото: instagram.com/babaslavka

"І діти, і я дуже хочемо повернутися додому. Лаура постійно запитує, як там її іграшки, чи не поцупили їх, чи не підірвали? Діти як діти. Я б уже зараз поверталася, мені все одно на тривоги, але як згадаю, як я вивозила дітей звідти і боюсь, що вдруге це зробити просто не вдасться", – зізналася Слава.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита