RU  UA

Дізнатися

Так вони "люблять" українців: Слава Камінська знову поскаржилася на життя в Європі

Сім'ю співачки позбавили безкоштовного житла

Слава Камінська поїхала від війни в Україні до Нідерландів, де живе разом із мамою та двома дітьми. Співачка оформила у країні тимчасовий захист, але регулярно розповідає про проблеми, з якими стикається у Європі.

Раніше Камінська скаржилася на те, що змушена жити із сім'єю у маленькому готельному номері – спеціальному центрі для біженців, де крім даху над головою їм надавали безкоштовне триразове харчування. Потім співачка зняла у Роттердамі квартиру більшого розміру, але після цього її сім'ю позбавили соціального житла.

Артистка не заглиблювалася в подробиці конфлікту, але в Instagram жорстко висловилася про ставлення до українських біженців. "Європа? Та ну в дупу", - написала екс-учасниця гурту "НеАнгели".

Фото: https://www.instagram.com/slava_kaminska/

"Я зняла квартиру в Роттердамі. Мама моя прописана досі там, де ми жили. Її звідти вигнали. Ось так люблять українців. Я трохи в шоці. Всі ми: "Європа за нас". Що за нас? Ніхто не за нас, хлопці, - розповіла вона в Instagram-історіях. - Я переїхала до Роттердама, ми зняли квартиру за купу грошей. Але тут ми залишилися начебто прописані - мама і діти. Я приїжджаю туди, де ми прописані, а там живе якась повія!"

"Знаєте, з нашою поведінкою нам буде гірше, ніж арабам. Тому що те, як ми поводимося - це огидно. Я сьогодні теж лаялася. Якщо що, я як араб", - додала вона.

Фото: https://www.instagram.com/slava_kaminska/

У коментарях до публікації люди нагадали Камінській про вдячність, яку варто було б висловити Європі за допомогу біженцям.

"Будьте вдячні та ввічливі, бо дуже неприємно на таке дивитися", - пишуть користувачі мережі.

"Ми теж у Нідерландах. У таборі, нас зареєстрували, дали bsn номер, їжу привозить кейтеринг, щотижня приходять роботодавці та працевлаштовують. Люди отримують чистими на руки 1200-1500 євро. Діти ходять до школи, життя тече своєю чергою. Ні разу за весь час я не бачила і не чула жодної дискримінації у бік українців, лише співчуття та допомогу".

"Слава, не гарно говорити В ДУПУ країні, яка так багато допомогла українцям! Ви собі можете винаймати житло, а деякі бігли у гумових шльопках із раші (попередньо вивезені з Маріуполя) через Литву чи Естонію. Тому ваші висловлювання звучать дуже некрасиво".

"Без контексту складно щось сказати. Просто так не можуть вигнати. Прописка - це поки ви там живете. Ну і по окремим особам/ситуаціям не варто судити всю країну і континент. Європа багато зробила нам хорошого. Багато українців поводяться, м'яко кажучи, некрасиво... Ось вони й судять по тим, хто "помітніший". Та навіть самі українці між собою поводяться дивно і дорікають одне одному, чого вже говорити про чужих нам людей. Тут і свої селити нікуди, країна розміром із Київську область та населенням у половину України".

"Потрібно повертатися додому та працювати на економіку, допомагати, як інші артисти роблять, а не сидіти по барах, відосики ставити і бути ще незадоволеною".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Как представительницы Украины на "Евровидении-2024" alyona alyona и Jerry Heil выступили в финале конкурса 11 мая