RU  UA

Дізнатися

Леді Газі запропонували роль Гарлі Квінн у продовженні фільму "Джокер" із Хоакіном Феніксом

Картина може вийти у форматі мюзиклу

Американська виконавиця Леді Гага може знятися разом із Хоакіном Феніксом у продовженні фільму "Джокер" режисера Тодда Філіпса. Якщо її участь у фільмі буде підтверджена, то вона виконає одну з головних ролей - роль Гарлі Квінн, напарниці та обраниці Джокера. Наразі артистка веде попередні переговори з Warner Bros щодо цього питання.

Видання The Hollywood Reporter також повідомляє, що замість психологічного трилера, яким була перша частина, стрічка може вийти у форматі мюзиклу. Відомо, що робоча назва картини – "Безумство для двох". Про це нещодавно розповів сам Філліпс. Картина стане продовженням стрічки 2019 року, за яку Хоакін Фенікс отримав "Оскар". Тоді фільм зібрав у прокаті понад мільярд доларів, маючи бюджет у 55–70 мільйонів доларів.

Подробиці про особливості ролі Гарлі Квінн у новому фільмі поки не уточнюються. В оригінальному коміксі Ніла Адамса Гарлі була психіатринею Джокера в лікарні Arkham Asylum. Вона закохалася в нього і стала йому допомагати в його злодіяннях.

Якщо участь Леді Гаги в сиквелі підтвердять, то це буде вже друга спільна робота співачки та Тодда Філліпса. У 2018 році він продюсував драму "Зірка народилася", головні ролі в якій виконали Леді Гага та Бредлі Купер.

Фото: instagram.com/ladygaga

У фільмі "Загін самогубць" роль Гарлі зіграла Марго Роббі, і її образ став культовим. Тепер у костюмі Гарлі вбираються на Гелловін по всьому світу.

Марго Роббі в ролі Гарлі КвіннФото: Youtube

Вперше інформація про продовження Джокера з’явилася ще у 2019 році – після успішного прокату першої частини Warner Bros. заявила про плани створити сиквел. Однак режисер "Джокера" спростував тоді ці чутки. Офіційно про роботу над картиною він повідомив лише 8 червня 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие