Лайм

Подали документи до п'яти вузів: Полякова розповіла про вступ старшої доньки

"Куди вступимо і як потягнемо за фінансами – туди й підемо"

Старша донька української виконавиці Олі Полякової Марія цього року закінчила 11-й клас. Зіркова мама зізналася, що її дитина хоче вступати до музичного університету. Проте до якого саме – це питання ще залишається відкритим.

Детальніше про це співачка розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1". Вона зазначила, що наразі Марія подала свої документи до п'яти навчальних закладів.

"Про Машу можу сказати точно, що вона їде, тому що вона вступає до університету. І це все за планом. Не за планом лише одне: як тепер це навчання оплачувати?! Вона і збиралася після школи їхати в музичний університет. Ми подалися в п'ять вузів. Куди вступимо і як потягнемо за фінансами – туди й підемо", - сказала артистка.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Відомо, що Маша Полякова довгий час захоплюється музикою. Незважаючи на свій юний вік, дівчина вже встигла разом зі своїми друзями створити гурт "Шви". Дебют молодого нестандартного колективу відбувся у листопаді минулого року. Проте реакція користувачів мережі була досить неоднозначною, і зірковій мамі довелося заступатися за доньку після нецензурного виступу. Згодом дочка Полякової сама відповіла хейтерам, які лаяли її за матюки і відверті фото.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита