Лайм

Тримайся, рідненький, ми з тобою: Лілія Ребрик написала листа окупованому Херсону

Зірка виклала пост

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик, яка раніше зворушила мережу щемливим листом Харкову, цього разу звернулася до українського Херсона, який знаходиться в окупації з початку війни. Рашисти продовжують вбивати і знущатися з мирних жителів, які дуже чекають визволення. Нещодавно у мережі з'явилося відео з українським бійцем, який сказав, що ЗСУ вже за 10 кілометрів від Херсона і скоро прийдуть його звільняти.

Вірить у це всім серцем і Ребрик, яка звернулася до українського міста із найтеплішими словами та побажаннями. Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитості у Instagram.

"Привіт, Херсоне! Я давно не писала листів нашим містам. Я знаю, саме цей до тебе йтиме довго, але я вірю: ти його прочитаєш. Я хочу пообіцяти тобі, що обов'язково колись знову наріжу скибочками твій смачний пахучий кавун (ніде в світі таких більше немає, я тобі клянуся!), назбираю собі повний кошик твоїх різнокольорових томатів, мене трошки "підсмажить" твоє пекуче сонце, але я буду сміятися, радіти і насолоджуватися - бо ж я знову з тобою, знову у тебе в гостях", - написала ведуча.

"Як ти там, Херсоне? Тебе відрізали від нас! Ти тільки уяви - у 21-му столітті: прийшли нахабно, відкусили собі шматок, знищили твоїх людей, забрали тебе... Тобі тепер так важко зателефонувати, почути як ти, що у тебе. Та що там - з тобою і по інтернету не так легко зв'язатися", - продовжила вона.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Свій лист Херсону зірка підсумувала словами, що добро обов'язково переможе зло і тимчасово окуповане місто знову стане частиною України. Головне – продовжувати робити все від себе залежне та не переставати молитися.

"Ти пам'ятай, Херсоне, ми з тобою. Б'ємося за тебе - хто як може. Хтось чистить зброю - йде тебе звільняти, хтось відправляє сина - в бій за тебе, хтось просто молиться у церкві, хтось перед сном, кому ти рідний і любимий, згадує свої найкращі дні з тобою. Я теж молюся, думаю, я згадую, як мантру повторюю: "Херсон – це Україна!". Тримайся, рідненький, ми з тобою!" – резюмувала Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Шанувальники подякували акторці за надихаючі слова та підтримку:

"Все буде Херсон! Все буде Україна!", "Дякую від всіх херсонців!!! Ми - вдома! Знаємо і віримо, що з нашим містом вся Україна!", "Дякую за підтримку! Херсон - мій дім! З найсмачнішими овочами, полуницею, кавунами і гарними краєвидами: Станіслав, Скадовськ, Лазурне, Залізний порт, ліс , піски і т.д.", "Щиро дякую Вам, Лілія. Цей лист, ці слова... Просто мурашки по всьому тілу, очі на мокрому місці. Так приємно, що Ви з нами", "Херсонські кавуни - найсмачніші в світі", "Читаю і плачу за рідним містом, за батьками...", "Любимо тебе, Херсон! Ти обов'язково повернешся додому, до своєї рідної України".

  • Тим часом генерал ВСУ розповів, коли чекати на звільнення Херсона. Дмитро Марченко зауважив, що наступ ЗСУ на Херсон не буде в швидкому темпі, але й не триватиме роки, як дехто вважає.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші