RU  UA

Дізнатися

На всю Україну було два такі: Дмитро Комаров вирішив продати рідкісний спортивний автомобіль

Ведучий "Світу навиворіт" хоче допомогти Україні

17 червня Дмитру Комарову виповнилося 39 років. З нагоди дня народження український телеведучий та мандрівник вирішив провести аукціон, на який виставив свою улюблену "іграшку" – дводверний спортивний автомобіль Chrysler Crossfire.

"Хочу використати цю дату з користю для України", - пояснив він своє рішення віддати всю суму від продажу авто на благодійність.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

В Instagram Дмитро розповів, що купив спорткар спонтанно, задовольнивши давню мрію про "спортивну купешку".

"До початку війни, у мирному 2013-му, я продав стару машину і поклав гроші в банк, тому що через тиждень відлітав до Індонезії. Не збирався купувати іншу, але рука тяглася до оголошень. Натрапив на Сhrysler Сrossfire і здивувався, що не знав про такий. Далі - огляди та оголошення. На всю Україну було дві таких, одна з яких - 2006 року, з пробігом 11 000", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Чоловік по телефону відповів, що обслуговує гараж людини, яка має 20-30 машин. Колись той купив Chrysler Crossfire для "поїздок вихідного дня до ресторану", але з того часу не користувався. Так Комаров зважився на придбання, і з того часу вигадав в авто багато сюжетів для шоу "Світ навиворіт".

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

"Я схожу в МРЕО на переоформлення з тим, хто запропонує найбільшу ціну. Якщо буде бажаючий купити конфіденційно - схожу з представником. Вся сума - на допомогу Україні. Упевнений, ви не сумніваєтеся, що я правильно спрямую кошти і звітуватиму публічно", - пообіцяв ведучий.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Результати аукціону Дмитро Комаров оголосить 27 червня. Він не встановлював мінімальної ціни, оскільки впевнений, що "потрібна цифра сама прийде".

"Перебивайте ціни. Пам'ятайте – ви не просто купуєте рідкісну машину з історією – ви допомагаєте Україні. Пропонуйте більше, - закликав він. - Живіть, незважаючи на війну. Радуйтеся життю. І нехай ця радість принесе користь".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представительница Сан-Марино на Евровидении 2024 Megara поразила эпатажным образом и смелым номером - видео выступления