RU  UA

Дізнатися

Я знаю, як помру: Алан Бадоєв розповів, чому не боїться смерті та не ховається від ракет

Режисер вірить у долю

Алан Бадоєв, який раніше розповів, про що пошкодував після повномасштабного вторгнення РФ, зізнався, що перестав спускатися у бомбосховище під час повітряної тривоги. Український режисер не боїться російських ракет, бо знає, що від них він не помре.

"Я наспускався вже. Багато разів. І щось для себе внутрішньо вирішив. Якби я прям сильно переживав за це, напевно... Я боюся закликати своєю промовою не пильності, будьте дуже пильні, і можливо в Києві трохи менш небезпечно, ніж зараз в інших містах України, де після кожної сирени відбуваються неймовірні бомбардування, але спускатися зараз вже не можу себе змусити. Бо намагаюся наповнити зараз кожен день свого життя життям, а не цим. Намагаюся зрозуміти, яким чином мені та моїм друзям вибудовувати своє життя під час війни", - пояснив він свою позицію в оновленому YouTube-проекті "Іспит. Нова реальність".

Фото: instagram.com/alanbadoev

Кліпмейкер зізнався, що останнім часом його не залишає думка, що кожна людина має свою долю, від якої не втечеш.

"У мене є приятель, який всю війну не був у Києві, потім побачив, що у Києві полегшало, приїхав і потрапив під бомбардування на Артема. Він втік від однієї бомби, а друга його накрила. Складно втекти. Я завжди був трішечки фаталістом: я завжди вірив у те, що ми лише енергія на цій землі і наша енергія сама знає, коли її потрібно покидати", - поділився Алан.

Режисер розповів, що він жодного разу за час війни не відчував страху, навіть коли в дорожній пробці повз проїхав БТР і почалися сильні постріли.

"Я точно знав, що я виживу. Чесно. Я знаю, коли я помру, - заявив Алан. - Я помру в дуже похилому віці від евтаназії, тому що не хочу бути немічним. Коли я відчую - я скажу, щоб мене відвезли і зробили все, як я попрошу".

На запитання Маші Єфросиніної, чи він сам знає, якою буде його смерть чи хтось йому це наворожив, Бадоєв відповів: "Це я так відчуваю. Я дуже боюся недуги, тому я це для себе вирішив уже давно. Коли я відчую, що я все зробив або якщо організм якось відмовляє, я подбаю про себе".

  • Наприкінці травня Алан Бадоєв поділився трагічною новиною - пішла з життя його мама. Режисер опублікував серію фотографій з мамою, зроблені в різні роки, та супроводив їх щемливими рядками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность