Лайм

Дуже відволікає: Наталка Денисенко дала поради українкам, які чекають на своїх чоловіків з війни

Зірковий чоловік акторки захищає рідну землю від ворога

Чоловік Наталки Денисенко, актор Андрій Федінчик, захищає Україну від російських окупантів. Акторка дуже переживає за коханого, а коли починає думати про погане – молиться та заспокоює себе тим, що все буде добре. Зірка українських серіалів порадила жінкам, чиї чоловіки також воюють на фронті, продовжувати жити та робити свій внесок у перемогу.

"Продовжуйте жити, також намагайтеся допомагати наближати нашу перемогу. Особисто я волонтерю, теж пересилаю всілякі речі переселенцям і допомагала збирати гроші. Це теж дуже відволікає. І ходити на манікюр - це теж внесок у перемогу, тому що це крутить гроші в економіці нашої країни - сказала вона в інтерв'ю ТСН.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Також Наталка порадила українкам молитися за своїх захисників та думати лише про хороше. Акторка зазначила, що раніше недооцінювала молитву і те, що слова та думки можуть творити чудеса.

"Але все, що ми кажемо і думаємо - матеріалізується. Це як був дотеп у мережі - Путін здох, але тигр, Москва горіла, але корабель. Тобто все, що ми бажали – все сталося, просто в меншому руслі. Тому треба думати про хороше, молитися, вірити в перемогу та підтримувати своїх чоловіків, - впевнена Денисенко. - Я розумію, як усім жінкам важко, нікому не хочеться втрачати своїх коханих на війні. Це дуже боляче. У деяких моїх знайомих вже загинули чоловіки на полі бою. Я навіть не можу собі уявити цей біль. Але треба жити і допомагати".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Нещодавно Наталка Денисенко звернулася до всіх українців та закликала продовжувати жити, незважаючи на складні обставини та постійні емоційні гойдалки.
  • Також Наталка Денисенко висловилася про зрадницю Оксану Байрак. Акторка порадила СБУ зайнятися українською режисеркою через її слова про війну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Франції стартував Каннський кінофестиваль 2024: яскраві образи зірок на церемонії відкриття

У Каннах стартував 77-й кінофестиваль. На червону доріжку вийшли знаменитості у яскравих образах, зокрема Лілі Гладстон, Меріл Стріп, Джейн Фонда

Назар Грабар відповів, як реагує на хейт через своє звільнення в запас ЗСУ

Назар Грабар звільнився в запас ЗСУ після загибелі брата, бо залишився єдиним годувальником в родині - танцівника критикують

З мечем у руці та метеликом на плечі: Букінгемський палац показав офіційний портрет Чарльза III

Букінгемський палац показав офіційний портрет короля Великої Британії Чарльза III - що символізує картина, як вона виглядає