RU  UA

Дізнатися

Їм із цим жити: Monatik висловився про артистів, які мовчать про війну

Співак дав перше інтерв'ю з початку вторгнення РФ в Україну

Monatik (Дмитро Монатік) висловився про українських артистів, таких як Анна Седокова та інших, які живуть у Росії та мовчать про війну. А також розповів, чи писав після 24 лютого комусь із них з проханням підтримати рідну Україну.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співак зізнався, що особисто до мовчунів не звертався. На другий день російського вторгнення він розмістив в Instagram вірш "Русская власть" і впевнений, що його побачили всі його підписники з РФ, зокрема й екс-колеги.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Я зробив звернення і я чітко розумів, що вони це побачать. Хто відреагує, той відреагує, а хто далі мовчатиме. Їм із цим жити все життя. Можливо, вони з цим житимуть, для мене це не зрозуміло. Щось доводити, дзвонити, питати, чому ви не підтримуєте або ще щось... Я розумію, що якщо вони самі ці висновки не роблять, то їх це не доб'є... Якщо вони в полі тієї інформації, то мої слова будуть для них просто порожній звук, і вони просто думатимуть, що я хочу їм щось нав'язати. Я висловив все чітко у вірші 25-го числа", - пояснив Монатік.

Співак розповів, що під дописом є коментарі від росіян, які підтримали Україну і навіть виходили на мітинги, щоправда, це було тоді, коли за волю думки в РФ давали 15 діб, а не 15 років. Інші мовчать: бояться чи вірять російській пропаганді.

Дмитро зізнався, що відчуває ненависть до всіх росіян, але намагається це почуття трансформувати в любов до України. Монатік зазначив, що не думав, що кремлівська пропаганда так працює усередині Росії.

"Їм кажуть: "Ви нас зараз вбиваєте, ваші солдати прийшли, ваша злочинна влада наказала". А вони кажуть: "Та нє, це неправда, це ви самі". Які можуть бути почуття після цього", - сказав співак.

  • Раніше Monatik розповів, де його застала повномасштабна війна і чому він не пішов воювати, як це зробили його українські колеги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям