RU  UA

Дізнатися

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

Молодша дитина співачки відзначає день народження

Наталія Могилевська разом зі своїм обранцем Валентином виховує двох дівчаток, яких удочерила на початку повномасштабної війни. Молодшій доньці співачки 27 квітня виповнилося 4 роки, і зіркова мама показала, який подарунок вона зробила маленькій іменинниці.

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала сімейне відео, зняте в її орендованому будинку на березі Дніпра, та розповіла, що у свій день народження Софія отримала перший в житті велосипед.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Моя молодша дочка отримала сьогодні свій перший у житті велосипед. Вітайте нас із Днем народження! Нам уже 4", - підписала співачка ролик, на кадрах якого можна побачити іменинницю, щоправда зі спини.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Обличчя доньок Наталія показувати поки не поспішає, як і в деталях розповідати їхню непросту історію. Відомо, що рідні сестри пережили обстріли та були дуже травмовані і налякані.

"Діти були дуже травмовані. Старша дівчинка кілька разів рятувала життя молодшої. Їм вкрай потрібен був час, щоб адаптуватися до нової родини. Молодша дочка перші півроку взагалі не спала", - розповідала співачка.

Могилевська влаштувала для доньки-іменинниці справжнє свято з яскравими повітряними кульками, величезними плюшевими ведмедями та "шкідливою" їжею. Софія вперше у свій день народження снідала піцею та солодощами.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка не розповідала про удочеріння цілих два роки, але коли наприкінці 2023 року в мережі почали з'являтися відео, де маленька дівчинка називає Могилевську мамою, співачка зрозуміла, що "прийшов час".

"Але за цей час кожна хвилина цієї таємниці для дітей була дуже і дуже важливою. Старша вчиться в школі - досі ніхто не знає, що це моя дочка. Ніхто не знає. Вона вчиться, у неї просто... Я не говоритиму, яке прізвище. Вона знає, що всі її перемоги в школі - це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам'ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливо", - впевнена співачка.

Переглянути цей допис до Instagram

Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Раніше Наталія Могилевська розповіла, яку модель виховання вона обрала і чого не допускає у стосунках зі своїми дітьми.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу