RU  UA

Дізнатися

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Виконавиця зосередила зусилля на кількох видах діяльності

Лавіка (справжнє ім'я - Любов Юнак) - українська співачка, учасниця Нацвідбору на "Євробачення-2016" та "Фабрики зірок-3". Що зараз відомо про життя 38-річної артистки, яка також була колишньою дружиною "фабриканта" Вови Борисенко, - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни".

ЛавікаФото: instagram.com/lavika

Свою співочу кар'єру дівчина розпочала у 2008 році. Її сингли стали потрапляти в рейтинги найбільших радіостанцій нашої країни, а у 2016 році виконавиця наважилася спробувати свої сили в Національному відборі на "Євробачення 2016", де тоді перемогла Джамала.

Виконавиця знімалася у кліпах Кузьми Скрябіна, а також співпрацювала з генеральним продюсером компанії Moon Records Андрієм Пасічником під своїм творчим псевдонімом. За роки музичної кар'єри випустила десятки пісень, у тому числі і в колаборації з зірковими колегами.

Згодом почала працювати телеведучою на каналі М1, але паралельно з цим продовжувала займатися ще одним основним видом своєї діяльності – психологією. Після хвилі шаленого успіху та популярності артистка раптово зникла з шоу-бізнесу, і нещодавно у інтерв'ю телеканалу "Дім" вона пояснила різке зникнення з публічного простору:

"Ми вели стартап-шоу, там була дуже величезна кількість прямих ефірів. Я вже більше почала позиціонувати себе як людину мислячу, а не співаючу чи танцюючу. Виросла з того моменту. Концерти продовжувались, контракт був, гастролі відбувалися, але я ніколи не мріяла бути співачкою. Співоча діяльність - це хобі, це гра. Поки ти молодий, поки тобі класно, поки все це просто чудово відбувається… Ми вже 10 років як мали контракт і він мав закінчуватися, ми вирішили з моїм продюсером, який став для мене класним другом, що немає сенсу продовжувати, тому що в мене була наукова моя діяльність і діяльність ведучої. А музика була, тому що в мене було вільне літо перед "Фабрикою зірок".

співачка коментувала раптове зникнення із шоу-бізу.Фото: instagram.com/lavika

Пізніше Лавіка знову вирішила повернутися до кар'єри виконавиці. Восени 2022 року вона разом із Єгором Келейніковим створила гурт Bulling. Про новий проект зірка також розповідала у програмі для телеканалу "Дім".

"Це саморятування, прям арттерапія. Ми так проживаємо свою злість, образу, гнів. Які часи, така і музика. Тут вже точно не про сукні та підбори. Близько 80% цього проєкту залежить від Єгора Калейнікова, який, до речі, був ведучим програми "Орел и Решка". Ми з ним були давно знайомі. Він неймовірний геніальний музичний діяч. Пише по 50 пісень за день", - ділилася знаменитість.

Читайте на тему: Що зараз з популярним в 90-ті гуртом "Ненсі", який вважали російським.

восени 2022-го артистка створила гурт Bulling.Фото: instagram.com/lavika

За період повномасштабної війни в Україні колектив випустив майже 40 пісень, що увійшли до трьох альбомів. "Я щось іноді пишу, але загалом частіше співаю. Це агресивна музика, тому що ми зараз проживаємо не світлий момент життя. Цей темний бік Місяця так довго був у мені і Єгорі", - додала виконавиця.

Крім музики, Любов чималу частину свого часу та зусиль присвячує і психотерапії: вона працює як з цивільними, так і військовими, знаходить час і для волонтерської діяльності.

Артистка не приховує, що зіштовхнулася із таким явищем як ОКР через те, що бачила власний порятунок тоді, коли рятувала інших:

"Я розумію, що вже ніколи не буде так як було. Тому що ми змінилися. Я не шкодую за собою минулою. Я стала ще сильнішою. Я ніколи не думала взагалі, що ми можемо все це винести, - говорить Юнак. – В мене обсесивно-компульсивний розлад (ОКР) через тривожність, яку я проживала. В мене був ритуал-рятівника. Іоцей момент, коли ти переживаєш величезну кількість волонтерств, кризових терапій, а потім в тебе виникає вільна якась історія, ти починаєш відчувати цю тривожність. Тобто рятувати себе я могла тільки рятуючи інших. І коли цього зі мною не сталося цілий тиждень, я думала, що почну скаженіти".

Читайте на нашому сайті: Куди зник Олександр Порядинський - переможець "Х-фактору", який вражаюче схуд і дійшов до Нацвідбору.

співачка відверто розповіла про свої психологічні проблеми.Фото: instagram.com/lavika

Особисте життя Лавіки

У 2018 році співачка вийшла заміж за Вову Борисенка, проте їхній шлюб не протримався довго. Вже згодом вони оголосили про розлучення, а виручку за повернені обручки віддали на благодійність. Вова, коментуючи тему розриву з Юнак, говорив, що "не хотів жити з людиною, яка хотіла з ним розлучитися". За словами Борисенка, після розлучення він мав депресію, яка тривала півтора роки. Протягом цього періоду артист аналізував їхні стосунки та дійшов висновку, що від початку "все було не так".

Лавіка та Вова БорисенкоФото: instagram.com/bro_music_com

Наразі ж у мережі можна знайти інформацію про те, що Лавіка перебуває у стосунках з чоловіком на ім'я Іван, який є саунд-продюсером.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео