RU  UA

Дізнатися

На одній сцені з Біллі Айліш: Kalush Orchestra виступлять на одному з найбільших фестивалів світу

Український колектив заспіває на Glastonbury Festival

Після перемоги на "Євробаченні-2022" гурт Kalush Orchestra вирушив у європейський тур на підтримку України. Увечері 24 червня реп-колектив виступить на найбільшому музичному фестивалі Великої Британії – "Гластонбері" (Glastonbury). Українці заспівають на одній сцені зі світовими зірками, такими як Біллі Айліш та Кендрік Ламар.

Про це музиканти розповіли на своїй сторінці у Instagram. "У нас щодня нове місто і нова країна, але щоразу однаковий фідбек - "Пацани з України виступили круче всіх". Далі - більше, це тільки початок...", - написали учасники Kalush Orchestra.

Glastonbury Festival - один із найбільших культурних заходів літа, що відбуваються у Великій Британії. Фестиваль проходить у Південно-Західній Англії, у графстві Сомерсет, на фермі Worthy Farm, розташованій між селами Пілтон та Пілль, за кілька кілометрів від невеликого містечка Гластонбері.

У 2022 році захід відбувається з 22 по 26 червня. Програма кожного дня фестивалю насичена концертами зірок першої величини та різноманітними перформансами, що влаштовуються на кількох десятках сцен. Гості Glastonbury Festival в основному розташовуются у величезному наметовому таборі.

  • Цього року український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні", тому, згідно з правилами, Україна має прийняти наступний конкурс у себе. На жаль, військові дії, які не припиняються, унеможливлюють це. Європейська мовна спілка ухвалила остаточне рішення не проводити "Євробачення-2023" в Україні.
  • Раніше ми писали, що Суспільне випустить документальний фільм про переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra. Картина розповість про життя музикантів до тріумфу у Турині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии