RU  UA

Дізнатися

Початок нової історії: Злата Огнєвіч видала сестру заміж та показала зворушливі кадри з весілля

Закохана пара не стала чекати на закінчення війни

24 червня сестра Злати Огнєвіч вийшла заміж. Для співачки та її сім'ї це був щасливий день, тож вона вирішила поділитися радістю зі своїми підписниками. На весілля запросили лише найближчих людей, не зміг пропустити захід молодшої доньки й Леонід Бордюг – батько дівчат приїхав із Харкова, де рятує поранених українських бійців.

Злата опублікувала в Instagram кілька "історій", на яких можна розглянути нареченого та наречену, а також місце проведення церемонії. Юлія та Євген відмовилися від традиційного весільного вбрання і постали біля вівтаря у вишиванках. Сестра співачки обрала ніжну сукню молочного відтінку із золотою вишивкою, а її коханий – білу сорочку з національним візерунком чорного кольору.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Євген, ти краш. Вітаю з цим жаданим днем. Юля, ти завжди будеш моєю маленькою коханою дівчинкою", - звернулася Огнєвіч до нареченого та нареченої.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата зізналася, що весілля було дуже душевним, а один момент зворушив її до сліз - коли тато вів молодшу дочку до вівтаря. "І тут я заплакала... Як це зворушливо", - написала співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Леонід Бордюг – військовий медик, у минулому хірург ВМС України. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії чоловік не зміг стояти осторонь і, незважаючи на свій вік (67 років), пішов допомагати рідній Україні у гарячій точці. На початку квітня батько Злати Огнєвіч (справжнє ім'я – Інна Бордюг) вирушив із Києва до Харкова оперувати поранених захисників.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Спілкувалася з батьком, подробиць він мені не розповідає по телефону, але голос схвильований, поранених привозять. Прошу його не ходити вулицею, бо там обстріли, на що він мені посміхається. Знаєте, як чоловіки жартують... Хоча голос схвильований. Настрій бойовий, бо він офіцер і просто за характером дуже сильна людина", - розповідала Злата.

Сама 36-річна Огнєвіч заміж поки не вийшла. Щоб зустріти свого чоловіка, співачка пішла на шоу "Холостячка" і навіть закохалася, але переможець проекту покинув її через два місяці після фіналу реаліті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинская певица Нино Катамадзе, которая год назад заявляла о планах переехать в Украину, заявила, что останется в Грузии, чтобы продолжать помогать украинцам

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

После принятия нового закона о мобилизации трансгендерная Дива Монро заявила, что готова посетить ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Когда будет выступать Украина на "Евровидении-2024" - песня alyona alyona и Jerry Heil и других участников первого полуфинала, который состоится 7 мая